2777
2789
عنوان

تتو بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 31 پست
بنظرت تتو زدن بچگونس؟

تتو زدن نه کسی رو زور کردن برای تتو که ثابت کنی دوسم داری بچگونه اس

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

🙃🙃🙃🙃عزیزم علایق همه فرق داره یکی دوس داره یکی دوس نداره چرا اجبار میکنی

خوب دلم خواست یکبار یه کاریو بخاطر من بکنه ک بهم ثابت بشه واقعا دوستم داره و توزندگیم موندگاره 

خوب دلم خواست یکبار یه کاریو بخاطر من بکنه ک بهم ثابت بشه واقعا دوستم داره و توزندگیم موندگاره 

الان اگه ایشون به شما میگفتن چادر سر کن دوس دارم یادگاری من باشه برات جوش میاوردی مگه نه؟پس زندگیو راحت بگیر عزیز

😎😉😉😑😑
تتو زدن نه کسی رو زور کردن برای تتو که ثابت کنی دوسم داری بچگونه اس

پس ازکجامعلوم دوسم داره؟یجور باید بهم ثابت کنه دیگه 

من هرچقدبهم بگه باورنمیکنم باید یه کاری بخاطرم بکنه نمیشه ‌ک فقط لب و دهن باشه 

پس ازکجامعلوم دوسم داره؟یجور باید بهم ثابت کنه دیگه  من هرچقدبهم بگه باورنمیکنم باید یه کاری ب ...

یه مشکلی که داری ازش بخواه کمکت کنه تا با هم حلش کنید.کاری که آرزوت بوده انجام بدی اما حمایتگر نداشتی رو بگو کمکت کنه انجامش بدی.

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
یه مشکلی که داری ازش بخواه کمکت کنه تا با هم حلش کنید.کاری که آرزوت بوده انجام بدی اما حمایتگر نداشت ...

مشکلات مالی دارم دلم میخواد خواستگاریمم بیاد،ولی جفتشونمیتونم بهش بگم😑

حاضرم یه فس مفصل‌ کتک بخورم و ده سال ازعمرم کم بشه ولی نگم بیاخواستگاریم اون اول بایدبگه  

🤣🤣خب حالیش کن بگو حدف رابطمون چیه اصلا شرایط داره بیاد بگیرت یا داری عمرتو‌ حدر میدی الکی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز