2777
2789
عنوان

بارداری

151 بازدید | 25 پست

خانوم ها من تو هفته 16 بارداری هستم اما هیچی حس نمیکنم بچه اصلا یه تکون نمیخوره چند روز پیش یکم رحمم مثل یه ماهی تو شکم باشه تکون خورد الا هیچی حس نمیکنم خیلی میترسم بدنم هم سبک نه شکمم بزرگ شده نه هیچی 

من کنار همسر و فرزندم خوشبخت ترینم 💖چقدر شیرینه زندگیمون سه نفره شده🥺

فک نکنم ۱۶ هفتگی حس شه. من تجربه تا ۱۴ هفتگی شو داشتم. چیزی حس نمیکردم.

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک نکنم ۱۶ هفتگی حس شه. من تجربه تا ۱۴ هفتگی شو داشتم. چیزی حس نمیکردم.

منم اولین تجربمه

سلام عزیزم من سبد و پتو درست میکنم مناسب سیسمونی اگه دوست داری میتونی به پیچ من سر بزنی و برای نی نی قشنگت سبد سفارش بدی😍 teriko.havin1

یا از لینک عکسا رو ببینی https://basalam.com/aylinshop?sh=copy-5447627-vendor-app

برو دکتر خوب از دکترت بپرس راستی علاعم چی داشتید نینیتون چیه 

هیچی بخدا فقط کمی حالت تهوع اونم حل شد

منم مثل شما بودم طبیعیه عزیزم ان شاءالله سالم و سلامت به دنیا بیاد

اهاخوب خدا رو شکر

هیچی بخدا فقط کمی حالت تهوع اونم حل شد

من ۱۰ هفتم دو هفته دیگه باید برم غربالگری میخاستم بدونم منم تا الآن حالت تهوع نداشتم الآن یه ذره دارم میلم به شوری و ترشی احتمال جنسیت چیه

منم اینطوری هستم،هفته ی ۱۶..فقط چند بار حالت وول خوردن تو شکمم حس کردم،،حالا تازه بذره شکمم داره برامده میشه،،طبیعیه خب

از ۱۸ هفته ب بعد میفهمیم

البته اگ چاق باشی هفته های بالاتر

من ۱۰ هفتم دو هفته دیگه باید برم غربالگری میخاستم بدونم منم تا الآن حالت تهوع نداشتم الآن یه ذره دار ...

پسر عزیزم

من بچه اولم و ۲۴هفتگی فهمیدم ولی دومی و ازهشت هفته یه نبض فهمیدم و بعد ازهفته ۱۲ هم نبض بود دیگه ۱۶ ۱۷ هفته قشنگ میفهمیدم اگه اولیه عادیه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖