2777
2789
عنوان

نامزدم اصلا یه مشکلی داره

379 بازدید | 18 پست

ما باهم قهر بودیم قهر بد که داشتیم جدا میشدیم که با واسطه دوباره آشتی کردیم اوایل آشتی من محل نمیدادم اون داشت دورمو میگرفت الان دوروز از آشتیمون گذشت من خوب شدم باهاش دیگه حالا محل نمیزاره ، نامزدم اصلا برای من وقت نمیزاشت و تو صحبتایی که بزرگترا بودن قرار شد بیشتر وقت بزاره الانم باز اصلاااا وقت نمیزاره من میدونم اگه این فاصله و دوری ادامه دار بشه دیگه تمامه نمیدونم چکار کنم ؟ دیگه خودمم حسم رفته بدم اومده ازش باز بی محلی میکنه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من که میگم‌توی نامزدی هرچی هست همون بعد ازدواج بدترم میشه پس جدی بگیر اگر چیزی اذیتت میکنه

و بدون توی نامزدی بهم بزنی هزاران بارررر  بهتره تا بعد ازدواج عذاب بکشی و بخوای تحمل کنی

البته مشاور بد نیست

ولی خیلی تغییر کردنی نیستن مردا

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
سلام مشاوره خواستین در خدمتم رایگانه

مشاورید شما؟؟؟ 

تورو خدا برای مشکلات بچه ها هم مشاوره میدید پسر ۵ ساله

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!
مودبانه و محترمانه و بدون دعوا بهش بگو ک برات وقت بزاره

الان گفتم که شب بیا بریم بیرون گفت میخوام بخوابم الان گفتم باشه الان بخواب برای شب دارم میگم دوباره حرفشو تکرار کرد و من گفتم اوکی میدونم الان میخوای بخوابی شب میگم دوباره حرفشو تکرار کرد و گفت حالا برای شب بعدا حرف میزنیم 

الان گفتم که شب بیا بریم بیرون گفت میخوام بخوابم الان گفتم باشه الان بخواب برای شب دارم میگم دوباره ...

بهم بزن ولش کن زندگی با همچین ادمای سردی خیلی سخته

یه مدت دوماهه بی محلی هم کن اگه اونم جواب نداد ول کن 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز