2789
عنوان

پرخوری

80 بازدید | 9 پست

دوستان این اواخر خیلی پرخوری میکنم همش ضعف دارم چیکار کنم البته بچه شیرخوار دارم و شیر خودم رو میدم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
منم مثل شمام خیلی پر خوری میکنم ولی خیلی لاغر هستم بچت چند ماهشه 

من یه پسر سه ساله دارم و یدونه یک ساله هر دو شیر خودم رو میخورن.

پسر بزرگم رو تو بارداری شیرش رو قطع کرده بودم که بعدا وقتی به بچه کوچیک شروع به شیر دادن کردم اونم شروع کرد و اصلا قانع نشد چند تا دکتر هم بردم گفتن وقتی کوچیکه یه ساله شد از شیر بگیر هر دو تا رو که اگه خدا بخواد تو این چند روز میخام 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مثل شمام خیلی پر خوری میکنم ولی خیلی لاغر هستم بچت چند ماهشه 

من چاق شدم 

من یه پسر سه ساله دارم و یدونه یک ساله هر دو شیر خودم رو میخورن. پسر بزرگم رو تو بارداری شیرش رو قط ...

اخه عزیزم خدا حفظشون کنه گلم 

آدما شاید تکراری بشن ؛ولی وقتی که برن«دیگه تکرار نمیشن» پس تا هستن قدرشون رو بدونید…

احتمال بالا بخاطر کمبود املاح بدن بعد از زایمانه و دوران شیردهی 

بدن شما مواد کافی نداره به همین خاطر حس سیری بهتون دست نمیده غذاهای مفید مثل شیره گوشت روزی 14 عدد بادام تا چند ماه عسل و... داشته باشید اگر شکم صرفا با نان و برنج و ماکارانی و سیب زمینی پر بشه این مشکل رخ میده 

احتمال بالا بخاطر کمبود املاح بدن بعد از زایمانه و دوران شیردهی  بدن شما مواد کافی نداره به هم ...

مرسی گلم