2777
2789
عنوان

جایزه معدل😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای چی داره مجدد روان میخونه ؟ ببخشید فضولی میکنم کنجکاو شدم❤️

علاقه داره 

یه ارشد علوم اجتماعی داره،به روانشناسی هم علاقه داره و هدف جفتمون درمانگر شدنه

بفرمایید اگه بتونم راهنمایی میکنم

دخترم سال اولش پشت کنکور مونده به خاطر دانشگاه دولتی که بره روان بخونه سوال اولم اینه شما فکر میکنید کار درستیه بمونه برا سال دوم بعدش پیام نور بره بهتر نیست من نمیدونم چکار کنم خودش میگه میمونم انقدر تا دولتی قبول بشم اما دیروز گریه میکرد می گفت ۲۰ یاله شدم هنوز هیچ کاری بلد نیستم تورا خدا هرچی میدونی و تجربه داری برام بگو 

اگه واقعا اوضاع مالی خوب وعالیی داره قیمت هم مهم نیست واسش.. یک گوشی ایفون پرومکس اخرین مدل روزبخره ...

نه مشکل مالی نداره 

بالاترم گفتن اینو، ولی خودم دوست ندارم ،ایفون به درد نمیخوره اینجا ،اهل گوشی و اینا نیستم خیلی هم

رستوران و اینا زیاد میریم،توی طول ارم تقریبا هر روز یع وعده رو بیرون میخوردیم

برید شهربازی دیگه ابیده ای ندارم...

بنظرم قشنگ‌ترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....
یه روز کامل رو از صبح زود قبل طلوع آفتاب تا آخر شب با هم برین بیرون بگردید رستوران ، شهر بازی، طبیعت ...

پیشنهاد خوبیه 

یه سفر یکی دو روزه شاید بریم اصن

ممنونم گل  ارره بهش میگم

خواهش پایدار باشین❤️

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐