2777
2789
عنوان

جایزه معدل😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 74 پست
نه مشکل مالی نداره  بالاترم گفتن اینو، ولی خودم دوست ندارم ،ایفون به درد نمیخوره اینجا ،اهل گو ...

خب هرچی که خودت دوستداری بگو

اگه دوستداری بهش بگو یک کارخوب بکن مث کمک به تامین هزینه تحصیلی چند دانش اموز بی بضاعت.کمک به انجمن کودکان سرطانی محک .بنظرمن کارنیکو کردن وکمک نمودن به مردم .حال ادم رو خوب مبکنه 

دخترم سال اولش پشت کنکور مونده به خاطر دانشگاه دولتی که بره روان بخونه سوال اولم اینه شما فکر میکنید ...

من تجربه خودم رو میگم بهتون 

من ۶ سال راهنمایی و دبیرستان تیزهوشان خوندم و هزینه های سنگین و خرجای سر به فلک کشیده

روز کنکور حالم بد شد و شرکت نکردم 

طاقت دوباره خوندن و کنکور دادن هم نداشتم ،ازاد شرکت کردم 

اگه رشته ش انسانی هست باید بگم خیلییی درصد قبولیش پایینه برای دولتی،شاید غیر انتفاعی یا ازاد قبول بشه ولی دولتی بعیده، اما اگه تجربی هست درصد قبولیش بیشتره

در مورد پیام نور باید بگم اگه هدفش درمانگرشدن و روانشناس شدن و خوندن تا مقطع ارشد دکتری هست اصلا به درد نمیخوره ،صرفا پیام نور فقط برا مدرک گرفتنه

ولی دانشگاه ازاد بدون کنکور هم میتونه شرکت کنه و شهریه ترمی ۵ تومن کمتر در میاد براش

در حقیقت فرق زیادی بین ازاد و دولتی نیست توی اموزش و همه چی بستگی به تلاش خود فرد داره 

من ازاد میخونم با معدل ۱۹/۷۰ و دوستم بهترین دولتی تهران میخونه با معدل ۱۳ 

به نظر من ارزش اینکه بازم پشت کنکر بمونه نداره، از همین مهر ازاد بدون کنکور ثبت نام کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب هرچی که خودت دوستداری بگو اگه دوستداری بهش بگو یک کارخوب بکن مث کمک به تامین هزینه تحصیلی چند دا ...

خیلییی پیشنهاد خوبی دادی گلم 

ممنونم ازت 

حتما بهش میگم و میدونم قبول میکنه

علاقه داره  یه ارشد علوم اجتماعی داره،به روانشناسی هم علاقه داره و هدف جفتمون درمانگر شدنه

موفق باشین عزیزم❤️

عزیزم من لیسانسم حسابداریه غیرمرتبطه ولی بی نهااایت به روان علاقه دارم همه برای درددل و مشاوره بهم میزنگن همه میگن کاش مشاور بشی تو یا میگن وجودت اروممون میکنه و ...🥺😍❤️

من میتونم بخونم برای ارشد روان ؟ لیسانسم غیرمرتبطه برای همین میپرسم

زمینه موفقیت برای منی ک لیسانسم عیرمرتبطه وجود نداره ؟ نمیتونم درمانگر شم ؟ 

چون اگه اینطوری باشه شروع بکنم لیسانس مجدد میخونم

عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍  کاربر تعلیقی ۹۸😕       
من تجربه خودم رو میگم بهتون  من ۶ سال راهنمایی و دبیرستان تیزهوشان خوندم و هزینه های سنگین و خ ...

لطف کردی جواب دادی فقط اگر آزاد رفت برای کارشناسی میتونه دانشگاه دولتی قبول بشه با تلاش خودش 

موفق باشین عزیزم❤️ عزیزم من لیسانسم حسابداریه غیرمرتبطه ولی بی نهااایت به روان علاقه دارم همه بر ...

ممنونم گلم

بله با لیسانس غیر مرتبط هم میشه برای ارشد روانشناسی شرکت کرد،باید شاخه ی مورد نظرتون رو انتخاب کنید و منابعش رو تهیه کنید و بخونید و ازمون بدید، میتدنید درمانکر بشید اما واقعیت اینه که پایه ضعیف و اطلاعاتتون خیلی کمی نسبت به کسی که لیسانس رو هم گرفته خواهید داشت

لطف کردی جواب دادی فقط اگر آزاد رفت برای کارشناسی میتونه دانشگاه دولتی قبول بشه با تلاش خودش 

خواهش میکنم

اگه ازاد بخونه برای کارشناسی داره میخونه دیگه،یعنی کارشناسی یا همون لیسانس رو ازاد میگیره 

ولی برای کارشناسی ارشد بله میتونه برای کنکور ارشد خوب بخونه و دولتی قبول بشه 

ممنونم گلم بله با لیسانس غیر مرتبط هم میشه برای ارشد روانشناسی شرکت کرد،باید شاخه ی مورد نظرتون رو ...

ممنوت عزیزدلم از پاسخگوییت❤️

پس به جز اطلاعات کمتر و پایه ضعیفتر تو مزایای کاری یا استخدامی یا فرصتای شغلی بعد ارشد روان گرفتن ، هیچ فرقی با کسی ک لیسانسشم روانه ندارم ؟

ممنوت عزیزدلم از پاسخگوییت❤️ پس به جز اطلاعات کمتر و پایه ضعیفتر تو مزایای کاری یا استخدامی یا فرصت ...

خواهش میکنم

نه گلم خیلی تفاوتی نداره،پایه ضعیف رو هم خودت با مطالعه بیشتر میتونی جبران کنی

خواهش میکنم نه گلم خیلی تفاوتی نداره،پایه ضعیف رو هم خودت با مطالعه بیشتر میتونی جبران کنی

واقعن ممنون از پاسخگوییت عزیزم❤️

ببخشید زیاد سوال میپرسم شرمندم

بنظزت کدوم شاخه از ارشد روان بهتره ؟ بازارکارش و ...

واقعن ممنون از پاسخگوییت عزیزم❤️ ببخشید زیاد سوال میپرسم شرمندم بنظزت کدوم شاخه از ارشد روان بهتره ...

اینو نمیدونم گلم ؛باید ببینی تو چی علاقع داری

دارم  ماشین خودشم به اسم منه

چجوری ماشینش به اسم توعه ؟و اون ماشینی که داری رو اون خریده آیا؟ و ماشین خودش و ماشینت چیه 

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس