dezham مدیر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1796 عنوان جایزه معدل😁 | مشاهده متن کامل بحث + 1352 بازدید | 74 پست معدل این ترم دانشگاهم شد ۱۹/۷۱با پارتنرم شرط بسته بودیم هرکی بالاتر شد هرچی گفت ،اون یکی قبول کنه اون ۱۹/۵۰شد و من شرط رو بردم چی بخوام برا جایزه ؟؟ 1402/04/21 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dezham مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1796 هرچی دوستداری بگو!!!!! خب همین دیگه در حالت عادی هرچی بگم نه نمیگه الان یه چیز ویژه میخوام و ایده ای ندارم
shoooookranehhhhh عضویت: 1398/12/28 تعداد پست: 9068 دارم ماشین خودشم به اسم منه فشار نمیخورم A💚جهان کوچک من از حضور تو زیباست...
dezham مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1796 خودت چی دلت میخاد همونو بگو انجام بده ینی واقعا هیچی دلت نمیخاد؟؟!؟ ایده خاصی ندارم اخه
شاهسان عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1625 دارم ماشین خودشم به اسم منه اگر امکانش هست برید مسافرت خستگی تونم در میره عاشق حاضر جوابیت شدم که هیچ دوستت دارمی را بی بوسه نگذاشتی
dezham مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1796 پشمام چقد معدلاتون خوبههه 😂😐شما ذر طول ترم میخونین؟ ارره توی ترم بعد کلاسا میرسیدیم خونه میخوندیم حتی اگه از خستگی رو به موت بودینتازه اون چون شاغله و تا دیر وقت سرکار جمعه ها هم از صبح با هم میخوندیم تا شب
کریکی عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 2162 بچه محصل ؟ بچه نیست... تاپیکای قبلم رو بخونی ماجرامون رو میفهمی من ۲۲ ام اون ۴۱،یه مدرک ارشد ... برای چی داره مجدد روان میخونه ؟ببخشید فضولی میکنم کنجکاو شدم❤️ عاشق جیرجیرک مولانم🥺😂برای همین اسمم شد cry_kee🤍 کاربر تعلیقی ۹۸😕
sofi_chan عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 1920 ایده خاصی ندارم اخه برید رستوران خیلی میجسبه غذاهای خوشمزه و زیاد واییبی بنظرم قشنگترین حرف به یه آدم میتونه این باشه که "من کنار تو، خود واقعیمم". آدم کنار هرکسی نمیتونه خودش باشه.....
پائیز۱۹۷۳ عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 679 خب همین دیگه در حالت عادی هرچی بگم نه نمیگه الان یه چیز ویژه میخوام و ایده ای ندارم اگه واقعا اوضاع مالی خوب وعالیی داره قیمت هم مهم نیست واسش..یک گوشی ایفون پرومکس اخرین مدل روزبخره واست.. منکه خودم عاشق این گوشی هستم
dezham مدیر استارتر عضویت: 1402/03/04 تعداد پست: 1796 میتونم چند تا سوال ازتون بپرسم برا دخترم بفرمایید اگه بتونم راهنمایی میکنم
justnasim عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2797 ارره توی ترم بعد کلاسا میرسیدیم خونه میخوندیم حتی اگه از خستگی رو به موت بودین تازه اون چون شاغله و ... پس همینه😁موفق باشین واقن ایولاگه میتونی مسافرت بری ازش یه سفر بخوا🗿 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐