2777
2789
عنوان

به چشم نظر اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 42 پست
معتقد نباش به این چیزا چون باعث میشه از جمع فراری بشی ما هم با اقوام اختلاف طبقاتی زیاد داریم ولی ...

اره خیلی زیاد

من از یک شکست عاشقانه می آیم . بگذار همه برای این اعتراف تلخ سرزنشم کنند .شکست نه برای پنهان کردن است نه برای پنهان شدن .می گویند از صبح بنویس . از آفتاب و من چگونه از خورشید بنویسم وقتی تمام وقت . باران پنجره ی چشمانم را شسته است . همه دلشان نقش های مثبت می خواهد و آدم های خوشحال . اما من گمان می کنم این خیلی خوب است ک نمی توانم ادای آدم های خوشبخت را در بیاورم .بی ستاره ام و زرد با طعم معطر پاییز .ک حضورش تنها معجزه ی لحظه های تنهایی من است . قیمت وفا شاید گران تر از آن بود ک بهانه ی دوست داشتنی زندگیم از عهده ی داشتنش بر آید . سقف اعتماد تعمیری ست . مدام چکه می کند .آغوش ترانه ها همچنان از عطر تن او ک باید پر باشد خالی ست .نمی توانم باورش کنم نه رفتنش و نه ماندنش را .مهم نیست تمام سرزنش ها را می پذیرم به بهانه ی تولد حقایق غم انگیزی ک درد را به درد می آورد و آتش را می سوزاند . خلاصه غم سنگینی ست اگر سر نخواستن دلی دعوا باشد . اما همیشه حق با برنده ها نیست . می شود در عین بازنده بودن سر بلند بود و او را از کوچه پس کوچه های دنیا گدایی کرد . قرار بود حقیقت را بگویم سخت ست . بی علاج ست . دانستنش آدم را کم کم می کشد . گریه ی شبانه می آورد . اما همین است خبر کاملا ناگوار و واقعی ست ....اون یکی رو جز من داشت ....سکوت می کنم تا ب خاک سپردن آخرین خاکسترهای آرزوی بر باد رفته ام آبرومندانه باشد . گریه می کنم باشکوه . مثل اقیانوس . بلند مثل اورست . او نمی شنود و نمی داند که ماه . خوشبختی مشترک همه ی بی ستاره هاست . یک سوال کوچک می ماند برای پرسیدن از کسی که بی پاسخ ترین سوال فکر آشفته ی من است .... چی کار کرد این دل سادم .... که از چشم تو افتادم ؟؟؟ ...اینقدر روز و شبامو خونه ی ستاره کردی.... ک ب یادم نمی مونه نامه هامو پاره کردی....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اوایل اعتقاد نداشتم

من چشم زدن رو بارها دیدم 

یکیش یبار ارایشگاه بودم موهامو رنگ میزدم خانومه اومد گفت چند سالته  وقتی سنمو گفتم گفت وآآآآی اصلا بهم نمیخوره و فلان

تا رفت یهویی چشام سیاه رفت و بی هوش شدم با اب قند سرحال پس اومدم ارایشگره گفت چشت زد دیگه سن واقعی تو نگو

لایک نکن خیرشو ببینی

چشم خیلی قدرت ها داره. دریچه روح هست. من خودم فلسفه چشم زدن رو اینجوری برای خودم تعریف کردم،میگم خدا این قدرت رو به چشم داده،شاید یک علتش تنبیه کسانی باشه که خودشون رو توی چشم میارن. مثلا یکی خیلی زیباست،مو،اندام،صورت،همه چیز،میتونه دل بقیه رو بسوزونه با این زیبایی.میتونه بیاد جلوی دیگران و به خودش بنازه،وقتی این کار رو میکنه،دیگران که زیبا نیستند به خدا اعتراض میکنن،میگن خدایا چرا به این زیبایی دادی،به ما ندادی. مدام مردم گله میکنن،اگر این فرد واقعا از عمد بخواد دل دیگران رو بسوزونه،خدا قدرتی داده به چشم ها،که بتونن این فرد رو چشم بزنن. به خاطر این هست که میگن از خوشیهاتون و داشته هاتون زیاد تعریف نکنید و تو چشم مردم نیاریدشون.

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
عقیده من اینه  دیدی میگن توسل کن ب فلانی من اعتقاد دارم هیچکس برات نزدیکتر از خودت ب خدات نیست

فلانی منظورت اهل بیته؟

من عقیدم اینه مایی ک گنهکاریم باید یه ادم پاک رو یکی ک خدا خیلی قبولشون داره خیلی مقام پیش خدا دارن رو واسطه قرار بدیم اونموقع خدا بهتر میبینتت 

کاشکی اینهمه معجزه ای ک مردم از اهل بیت دیدنو شمام میدیدی که این حرفو نمیزدی❤️

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....

بله خیلیییی 

تو قرآن هم در موردش اومده 

پیامبر از کنار یه قبرستان رد میشده گفته بیشتر مرده های اینجا بخاطر چشم زخم از دنیا رفتن

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
فلانی منظورت اهل بیته؟ من عقیدم اینه مایی ک گنهکاریم باید یه ادم پاک رو یکی ک خدا خیلی قبولشون داره ...

من معجزه هام اندازه موهای سرمه اما کسیو واسطه نکردم چون فقط خدارو قبول دارم اینم بدون برای خدا بنده هاش حتی گناهکارم باشه خیلی عزیزه نیاز ب واسطه نیست اما اگه کسی خودشو اینقدر گناهکار میدونه ک واسطه بگیر این حرفش جداست 

ب هر حال هرکس اعتقاد خودشو داره 

اعتقاد من اینه

من معجزه هام اندازه موهای سرمه اما کسیو واسطه نکردم چون فقط خدارو قبول دارم اینم بدون برای خدا بنده ...

دعا میکنم خدا هممونو هدایت کنه❤️ 

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....