2777
2789
عنوان

به چشم نظر اعتقاد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 42 پست

چه باور داشته باشیم چه نه!

متاسفانه چشم زخم حقه

باعث خیلی مشکلات میشه

۴ قل رو زیاد بخونین

ذکر لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم زیاد بگین

و صدقه زیاد بدین و از خود خدا و ائمه ع بخوایین که از گزند و اسیب چشم زخم در امانتون نگه دارن.

متاسفانه برای خود منم بخاطر این چشم زخم خیلی خیلی مشکلات بوجود اومده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شدید اعتقاد دارم 

همیشه بلاهایی که سرمون اومده بعد عروسیامون بوده . یا دخترم دوتا از بدترین اتفاقات زندگیش در عرض ۲۴ ساعت اتفاق افتاد بلافاصله وقتی یه نفر گفت وااااای موهاش چقدر خوشکله 

من به وجود چشم ایمان دارم 

اما به پناه بردن به خدا از شر چشم بد بیشتر ایمان دارم .

چهار قل بخون برا دختر گلت . 

ذکر لاحول و لا قوه الا بالله برای چشم شیطانی و ماشاالله برای چشم انسانی  رو زیاد بگو .

گاهی هم اتفاقات دفع بلا و قضا و قدر هست برای پیشگیری از یه بلا و  اتفاق بدتر .

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد ...‌‌...
نه تو قصر ولی با اختلاف زیاد نسبت ب فامیل خودم و فامیل همسرم

معتقد نباش به این چیزا

چون باعث میشه از جمع فراری بشی

ما هم با اقوام اختلاف طبقاتی زیاد داریم ولی اصلا ذهنمو درگیر این چیزا نمیکنم

من اصلا اعتقاد نداشتم

ولی یه نفر که زیاد هم با ما دوستانه نیست چندتا جمله گفت یعنی واژگون شدم

گفت بچت چه خوب شیرتو میخوره از اون روز بچم سینه نگرفت

گف چه شیرت زیاده تومثل من نشدی مریض نشدی

مریض شدم رفتم دکتر دکتر بی‌شعور دگزا داد گفته بود م تو شیردهیم شیرم  خشک شد

واقعا فهمیدم چشم بد هم هست

لعنت برچشم بد😅

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘

ایه و من شر کل حاسد اذا حسد   و و ان یکاد داره ب چشم زخم اشاره میکنه 

امام صادق فرموند ک اگه قبرهای قبرستون شکافته بشه میبیند ک بیشتر کسایی ک مردن از چشم زخم مردن 

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
معتقد نباش به این چیزا چون باعث میشه از جمع فراری بشی ما هم با اقوام اختلاف طبقاتی زیاد داریم ولی ...

عزیزم به معقوله تفاوت فکری آدما فک کن ‌‌. هرکس چه صحیح چه نا صحیح یه چهارچوب هاذو حد و مرز های داره که حداقل تو ذهن خودش قابل احترام و تغییرش نمیده 

چشم زخم وجود داره عزیز

حتی تو قران هم اومده ، واسه همین خدا ایه وان یکاد رو نازل کرد

اسپند دود کن براش ، هرروز حتی شده ۱۰۰ تک تومن صدقه بنداز

بعد که جمع شد بده به یه مستحق

چهارقل بخون فوت کن بهش هرجا رفتس

جز خودت نزدیکتر ب خدا هیچکس نیست

یعنی چی؟

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....

بعضیا زود چشم میخورن منم اینجوریم

ذکر لاحول ولا رو زیاد میخونم بهتر شدم

حرز امام جواد بگیر براش

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی
عزیزم به معقوله تفاوت فکری آدما فک کن ‌‌. هرکس چه صحیح چه نا صحیح یه چهارچوب هاذو حد و مرز های داره ...

سختت نیست با این طرز تفکر؟استرس نداری؟

به این فکر کن اینهمه آدم پولدار تا به حال باید همشون مرده بودن