2777
2789
عنوان

مادرشوهر

180 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها خیلی ناراحتم. دیروز برای همسرم تولد گرفتم خواستم سوپرایزش کنم(عقدیم) از سرکارم رفتم خونشون خودش سرکار بود. کیک و گل وکادو هم گرفته بودم. بعد مامانش بااینکه میدونس میخوام تولد بگیرم ساعت9شب که شوهرم کارش تموم شد میخواس بیاد بهش زنگ زد گفت دم در رسیدی بگو بیام پایین بریم خونه ببینیم. هرچیم شوهرم گفت خستمه بذار فردا صبح. الان که بنگاه نیس، پاشو کرد تو ی کفش نه الان بریم خلاصه شوهرمم از همه جا بی خبر رفت. ساعتای10.20 رسیدن انقد خسته و گشنه ومنتظر بودم دلمم خیلی شکست حس کردم بی ارزشم بااین رفتارش. از دیروز تالا اقد ناراحتم عصبیم دست خودم نیس همش باشوهرم بد رفتاری میکنم حالم بده خیلی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چ مامان بدجنسی دارررررهههههه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

خانواده همسرت مستاجرن؟

اشکالی نداره باهاش بدرفتاری نکن

باید بهش میگفتی بیاد خونتون یا بعد کارش قرار میزاشتی پارکی جایی ولی مهم نیست

اوقاتت رو تلخ نکن، از سالهای بعد ان شاءالله دو نفره و بعدها هم با بچه هاتون جشن بگیرین

میدونم، کاری ازم برنمیاد. کلا بداخلاق شدم 😭😭حتی باخودم

مطرح کن دعوا نکن 

ولی به همسرت در ارامش بگو از این مسئله ناراحتی

تو دلت میمونه میشه کینه و کدورت بدتر 

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

مطرح کن دعوا نکن  ولی به همسرت در ارامش بگو از این مسئله ناراحتی تو دلت میمونه میشه کینه و کد ...

طرفدار مامانش میکنه میگه نه اینجوری که تو فک میکنی نیست. قبلا ی اتفاق دیگع افتاد بهش گفتم. گفت نه مامانم دوست داره تو اشتباه حساس شدی

خانواده همسرت مستاجرن؟ اشکالی نداره باهاش بدرفتاری نکن باید بهش میگفتی بیاد خونتون یا بعد کارش قرا ...

نه مستاجر نیستن. خونشون پله داره اذیتن. میخوان برن جای بهتر که اسانسور داشته باشه