2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 20 پست

شما میگفتی مادر جون من میخوام سوپرایزش کنم یه خاطره خوب بسازم برا ایندمون ممنون میشم امروز نری بنگاه ،خواستی هم بزار بالا ک اومد ده دقه دیگه برید چیزی نمیشه تو ده دقه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بجز اینم من هفته یکبار بیشتر نمیرم. اونم اخر هفته عصر از سرکارم میرم ی شب می مونم فردا عصرشم میرم خونمون. اما همیشه شام تخم مرغ میاره مامانش. من انتظار ندارم پاشه پلو خورشت درست کنه. لااقل یکبار محض تنوع یچی دیگه بیاره اصلا نون پنیر هرچی. ولی همیشه تخم مرغ. بخدا هروقت شوهرم میاد خونمون براش شام اماده میکنیم سعیم میکنیم غذای خوبی براش درست کنیم 

شما میگفتی مادر جون من میخوام سوپرایزش کنم یه خاطره خوب بسازم برا ایندمون ممنون میشم امروز نری بنگاه ...

من روم. نشد اینجوری بگم. ولی گفتم نمیشه فردا برین؟ گفت حالا زود میشه بریم زود میایم حتی به پدرشوهرم میگفت توام بیا. بنده خدا گفت نه من نمیام خودت برو نیلوفر تنها که نمیشه بمونه توخونه

من روم. نشد اینجوری بگم. ولی گفتم نمیشه فردا برین؟ گفت حالا زود میشه بریم زود میایم حتی به پدرشوهرم ...

اگه پستای منم بخونی میبینی چه بلاهایی سرم اوردن ،ولی یاد بگیر خیلی قشنگ و باسیاست خودت جوابشونو بدی و مشکلتو حل کنی ،حتی ب شوهرتم نگی ،تازه برو ب شوهرت بگو من خانوادتو دوسدارم و مامانتو خیلی دوسدارم ،ختی نگو مامانت منو دوست نداره ،ولی خودت گلیمتو از اب بکش بیرون چون مثه من بعد پنج سال تازه یاد میگیری ک شوهرت هیچ کاری نمیتونه برات بکنه

بجز اینم من هفته یکبار بیشتر نمیرم. اونم اخر هفته عصر از سرکارم میرم ی شب می مونم فردا عصرشم میرم خو ...

تو هم ببرش بیرون بگو پیتزا بده 

هر چقدر برای خودت ارزش قائل باشی همه هم همونقدر برات ارزش قائل میشن