2777
2789
عنوان

بیاااین عمه شوهرم از مکه اومده…

325 بازدید | 24 پست

بعد منو شوهرم میخوایم بریم دیدنشون 

من خیلی کم حرف و آرومم چی بگم که خیلی جمع ساکت نباشه«.برای بار دومه میبینمش»

سر صحبتو با چی باز کنم؟ بعد از زیارت قبول و …

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا عمه شوهر من مرده ، به نظرتون من باید ختم برم ؟

آخه اصلا ندیدمشون و نمی شناسمشون ، چون عروسیمون هیچ کدومشون نیومدن

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

هیچی احوال پرسی کن تبریک بگو بعدشم اروم بشین یه گوشه ببین بقیه چی میگن تو هم باهاشون همراه شو دیدی حرفی نداری بگو عمه جان از خاطرات سفر بگین راس میگن این موقع سال شلوغه؟ گرم بود؟ از این چیزا زودم برگرد خونه😂

چه زود یک سال شد....😔💔   
وای منم مثل تواما

😁😁😁زنونه مردونه جدا کردن اقایون همسایه و …میرن به شوهرش که حاجی شده سر میزنن ما خانما هم به خانمش 

حالا اگه شوهرم کنارم بود اون یه موضوعی رو میگفت منم ادامه میدادم تما الان تنهام واسه بار دومم هست میبینم یکم معذبم

اونا الان خودشون سرشون شلوغه و میزبانن فکر نکنم شما لازم باشه سر صحبت رو باز کنید نهایتا زیارت قبول و صحبتهای معمول و میتونید از اینکه خوش، به سعدتشون و.. یا اینکه چطور بود تجربه رفتن به خونه خدا حرف بزنید