2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بزنه میبخشینش؟

119 بازدید | 7 پست

شوهرم ۲ بار دس روم بلند کرده بار آخری پامو کبود کرده 

قبلا دوست بودیم سنتی نبود ازدواجمون ، اخلاقش این مدت خیلی عوض شده کل هفته قهریم ..شهریور ماهم عروسیمونه .

اصلا از چشمم افتاده ،به عروسی یه ذرم فکر نمیکنم 

نمیدونم چیکار کنم به طلاق فکر میکنم ،بخاطر کبودی پامم حتما میتونم طلاق بگیرم 

ولی میترسم بعد طلاق بعد یه مدت پشیمون بشم نمیدونم واقعا چیکار کنم 🥺ولی اصلا این زندگی بدردمون نمیخوره 

من ۱۹ سالمه همسرم ۲۲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای شوهرت خیلی بچس . نمیدونم من چرا احساس میکنم به پسرای زیر ۲۵ سال نمیشه به عنوان شوهر تکیه کرد . 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️

ببرش پیش مشاور کسی که تو دوران عقد بزنه بعدش خدا داند چه شود 

من که بخواد اذیتم کنه داداشام جرش میدن 🤣🤣

بهش گفتن هر وقت به مشکل خوردی خوش آومدی دیگه بخوای جفتک بپرونی نشونت میدیم یه من ماست چقدر کره داره 🤣🤣

زیر ی سقف نرفتی دوبار کتک زده، کبودت کرده😐😕

با چندتا بزرگتر مشورت کن ک بعداً پشیمون بشی تاوانش از فکر دلتنگی الان خیلی خیلی بیشتره

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...

قبل ازدواج کتکتون زده قطعابعدازدواجم میزنه میتونی قبول کنی مشکلی نداری؟؟اگه نه که هیچ ولی اگه آره پس خودتونجات بده قرارنیس هیچ اتفاقی بیفته بعداون .توهنوز19سالته خیلی کم سنوسالی

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸