2777
2789

یکی از دوستانمون اخر هفته به مناسبت ازدواجشون تو باغ یه مهمونی گرفته. یعنی عروسی نگرفته بودن چند وقته رفتن سرخونه زندگیشون حالا دوستاشون دعوت کردن میترسم مجلسی بپوشم بعد اونجا بقیه نپوشیده باشن... 

مجلسی نووش شومیز شلوار 

یا اورال بووش 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجلسی نووش شومیز شلوار  یا اورال بووش

اورال ندارم وقت نمیکنم بخرم... به نظرت شومیز بپوشم ضایع نمیشم؟ هر چی فک میکنم نمیدونم پوششون چطور ممکنه باشه..😐🤦‍♀️

شومیز شلوار یا کت شلوار.لباس مجلسی نپوش چون ی مهمونیه عروسی که نیس

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اورال ندارم وقت نمیکنم بخرم... به نظرت شومیز بپوشم ضایع نمیشم؟ هر چی فک میکنم نمیدونم پوششون چطور مم ...

شومیز شلوار بپوش یخت نگیر بابا همه سلیقه ها یکی نیست

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
ی لباس مجلسی ساده بپوش بی زرق و برق

یه ماکسی بلند دارم سادس، چیز خاصی نداره اونو گفتم بپوشم بعد برم اونجا ببینم عروس خودش مجلسی نپوشیده😑🤦‍♀️ میشه همچین چیزی؟ آخه عروسی نیست ولی به مناسبت ازدواجشونه تا حالا نرفتم همچین مراسمی

شومیز شلوار یا کت شلوار.لباس مجلسی نپوش چون ی مهمونیه عروسی که نیس

عه خوب شد گفتی ببین این خانواده مولودی دعوت کردن مجلسی پوشیده بودن من شومیز شلوار تنم بود

عه خوب شد گفتی ببین این خانواده مولودی دعوت کردن مجلسی پوشیده بودن من شومیز شلوار تنم بود

خوب اونا میزبانن فرق دارن.حالا دیگه شما هر جور دوس داری و راحتی بپوش

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اورال ندارم وقت نمیکنم بخرم... به نظرت شومیز بپوشم ضایع نمیشم؟ هر چی فک میکنم نمیدونم پوششون چطور مم ...

مطمان باش بیشترشون مجلسی میپوشن

اسمش باغه ولی که نمیخادبری خاک وخل بازی کنید 

طرف بجای مراسم عروسیش گرفته 

یه لباس عروسی نه ..ولی بنظرم لباس مهمانی رسمی شیک بپوش

میشه یه صلوات برام بفرستی🙏🌹

مطمان باش بیشترشون مجلسی میپوشن   اسمش باغه ولی که نمیخادبری خاک وخل بازی کنید  طرف بجا ...

یه ماکسی دارم سادس قسمت یقش یه کم سنگ دوزی داره به نظرت اون میشه؟ شومیز با دامن روی زانو چی