2777
2789
عنوان

تتو بدن یا میکاپ؟ کدوم و برم ؟

562 بازدید | 18 پست

میخوام برم تتو بدن یادبگیرم ولی مامانم میگ میکاپ بهتره 

ازش میپرسم پول داری میگ ب اون کار نداشته باش 

ب نظر شما کدوم و برم؟ 

و کجا برم اصلا که مدرک بدن؟ 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

میکاپ

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم تتو

میکاپ دردسرش بیشتره

حالا تو بگو فیشال یا کراتین

چرا؟

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
میکاپ

چرا؟ 

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
میکاپ

کراتین یا فیشال

چرا

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
چرا؟ 

بیشتر ب درد میخوره

میشه برای شادی روح مهتابم ( خواهرم ) که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت صلوات بفرسی ؟ اگه فرستادی بگو منم برات بفرستم مهربونم )                                                           دختر فرفریم سه ساله شدی 👧 میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو بابایی هستی ؟ 🫀 لنای قشنگم من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابایی و دیگه منو یادت میره ☹ حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم و با حرص موهامو میکشی حتی وقتی یهو جیم میشی بعدش میبینم تر زدی به جایی 🤕 شاید وقتی بزرگتر شدی اومدی این سایت و امضامو دیدی 🥺 یاخچی که سن وارسان قلبیم ♡  به قول دکتر انوشه که میگه : گیریم عذرخواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی ؟!
میکاپ آموزشگاه های آزاد فنی حرفه ای 

مرسی عزیزم دلیلش و میگی؟ 

اونجا خوب آموزش میدن ب نظرتون؟

کراتین یا فیشال چرا

فیشال ب نظرم چون خیلیا اهمیت میدن و مشتریش بیشتره 

بازم مونده به علاقه خودتون 🤍

مرسی عزیزم دلیلش و میگی؟  اونجا خوب آموزش میدن ب نظرتون؟

میکاپ هم برا آرایش خودت خوبه و برای همه جشن ها و مهمونی ها و تولد خیلی بیشتر لازم میشه . تتو خیلی‌ ظریف کاریه چه معلوم مشتری داشتع باشی چون تازه می‌خای شروع کنی بیکار خواهی بود اما با میکاپ زود دیگ راه میفتی و مشتری خواهی داشت.

باید از آموزشگاه ها پرس و جو کنید هنرجو ها کدوم آموزشگاه رضایت داشتن 

دیدی بالاخره شد🥺✨
بنظرم تتو میکاپ دردسرش بیشتره حالا تو بگو فیشال یا کراتین چرا؟

مرسی عزیزم 

فیشال بیشتر شده این روزا چرا؟

درسته قیمتش واقعا بالاس میکاپ من حدود ۵ سال پیش ک تینیجر بودم ب خاطر قیمت بالای لوازم و اینا مامانم بیخیال شد ولی الان دوباره گیر داده برو یاد بگیر ولی میدونم وقتی بخوام شروع کنم وسعشون نمیرسه به میکاپ 

میکاپ هم برا آرایش خودت خوبه و برای همه جشن ها و مهمونی ها و تولد خیلی بیشتر لازم میشه . تتو خیلی‌ ظ ...

ممنون گلم