2777
2789

فداش بشم حتی با اینکه رو تخت بیمارستان بود باز حواسش بهم بود😕 یعنی تک تک حرفایی ک اینجا گفته میشه اون دختره دقیقاا منممم😂💔

https://uupload.ir/view/1jf7nuid_tid.mp4/

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

چه بامزه 😁😁

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون داداش دارم 😑 نتیجه میگیریم که فقط ماها نیستیم که داداشامون نمیذارن نفس بکشیم

جالش اینجاس ک با اینکه اون از من کوچیک تره ۲۴ ساعتی حواسش هس گوشیممم شک کردنی نگا میندازه 

کلیی برنانه برام ممنونع کردهه😕😂

جالش اینجاس ک با اینکه اون از من کوچیک تره ۲۴ ساعتی حواسش هس گوشیممم شک کردنی نگا میندازه  کلی ...

داداش منم از من ۶ سال کوچیکتره

چند روز پیش تو کوچه دعوا بود رفتم پایین ببینم چه خبره اومده میگه آبجی اینجا فحش میدن صلاح نیست تو اینجا باشی برو خونه 😑 گفتم مگه به من فحش میدن بذار ببینم چی میگن آخه هر کاری کردم نذاشت بمونم منو انداخت خونه درو بست 🤦

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

داداش منم از من ۶ سال کوچیکتره چند روز پیش تو کوچه دعوا بود رفتم پایین ببینم چه خبره اومده میگه آبج ...

واییی خداا🥺😍

دقیقاا همیننن😂😂😂😂

من کلا اهل بیرون رفتن نیستم با کسیم خیلی ارتباط ندارم😂تا حالا با پسر همسن خودمم حرف نزدم🤏🏻

شخصیتت دوس دارم💜🌌