2777
2789
عزیزم مرسی بابت دلداریت اما من دارم میرم تو شیش سال ک اقدامم واقعا خسته شدم این ماه متوسل شدم ب امام ...

انشاالله به حق امام حسین اگر به صلاحته خیلی زود جوابتو بده💗🥺ولی چاره چیه صبر کن ، منم برات دعا میکنم سر نمازم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علایم نداره که من دوتا باردار شدم اولش هیچ علائمی نداشتم چندماه بعدتر تهوع فقط شروع شد،،

من یبار سقط کردم قبل اینکه بی بی مثبت بشه شدیدا گرسنه میشدم و کمردردای پریودی شدید داشتم

منم همین علائم داشتم موقع بارداری دو روز قبل موعدم بی بی زدم یه هاله انداخت اونم خییییلی کم رنگ زیر ...

کاش برا منم اینجوری باشه دعا کنین واسم نزذیک ب شیش ساله منتظرم واقعا سخته انتظار

عزیزم شما بارداری اما چون شک داری  فردا دوباره تست بزن پررنگ شد برو آزمایش بعدم دکتر زنان که شیاف بده چون هم درد داری هم لکه دیدی شیاف خیلی خوبه جا جنین قرص محکم تر میکنه اصلا نگران نباش گرمی هم زیاد نخور

من یبار سقط کردم قبل اینکه بی بی مثبت بشه شدیدا گرسنه میشدم و کمردردای پریودی شدید داشتم

عزیزم حتی یه خانم هم ممکنه علائم بچه اولش  با بچه دومش فرق کنه  ،  چه برسه به این همه خانم تو دنیا که مقایسه میکنید بدن با بدن فرق داره مزاج ها فرق میکنه ، به علائم توجه نکن فقط به خودت استرس نده بیخیال باش انشالله که مثبته

باور کن الکی هاله نمیندازه بعدم تو متوسل شدی به کسی که نه نمیگه خاطططرت جمع باشه بارداری فقط چون لکه ...

ان شاالله دس ب دامنش شدم دیگه اگه واقعا باردار باشم مدیونشم تا اخر عمرم 

ان شاالله دس ب دامنش شدم دیگه اگه واقعا باردار باشم مدیونشم تا اخر عمرم 

یکی رو میشناسم نذرکرده بود اسم بچشو علی اصغر بزاره و جواب گرفته بود خواستم بگم اگه دوس داری میتونی از اسم بچه های امام حسین چه دختر چه پسر نذر کنی 

یکی رو میشناسم نذرکرده بود اسم بچشو علی اصغر بزاره و جواب گرفته بود خواستم بگم اگه دوس داری میتونی ا ...

من خیلی دوس دارم خیلی زیاد اما شوهرم راضی نمیشه چون اسم خودش باب دلش نیست میگه دوس ندارم بچم بزرگ ک شد ناراحت باشه بابت اسمش😔😔

[QUOTE=300328461]من خیلی دوس دارم خیلی زیاد اما شوهرم راضی نمیشه چون اسم خودش باب دلش نیست میگه دوس ندارم بچم بزرگ ک ...[/QUOT 

یه نذر دیگه کن مثلا تو محرم چیزی پخش کنی و...