2777
2789
الان برم کم نشون میده بتا نه؟اخه تا دو روز پیش لک بینی داشتم میترسم اتفاقی بیفته

چرنگی بود لکت

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز چندم از موعدته  بنظرم یبار دیگم بی بی بذار علایمات چیا هستن

علایم خاصی ندارم فقط تخمدان راستم گاهی یه تیر خفیف میکشه و خیلی کم حالتای پریودی میگیره ول میکنه ترشح هم خیلی خیلی زیاد دارم

علایم خاصی ندارم فقط تخمدان راستم گاهی یه تیر خفیف میکشه و خیلی کم حالتای پریودی میگیره ول میکنه ترش ...

خستگی خواب زیاد بی حالی تپش قلب ادرار زیاد اینا چی درد خفیف و پراکنده توشکمت

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

علایم خاصی ندارم فقط تخمدان راستم گاهی یه تیر خفیف میکشه و خیلی کم حالتای پریودی میگیره ول میکنه ترش ...

علایم نداره که من دوتا باردار شدم اولش هیچ علائمی نداشتم چندماه بعدتر تهوع فقط شروع شد،،

منم همین علائم داشتم موقع بارداری دو روز قبل موعدم بی بی زدم یه هاله انداخت اونم خییییلی کم رنگ زیر دلم هی تیر میکشید ول می‌کرد رفتم دکتر شیاف داد

همیشه امیدوار باش عزیزم این چه حرفیه !؟ الان نشه ماه بعد نشد ماه بعدی عجله نکن انشالله میاد انقدر از ...

عزیزم مرسی بابت دلداریت اما من دارم میرم تو شیش سال ک اقدامم واقعا خسته شدم این ماه متوسل شدم ب امام حسین امیدم به ایشونه شفاعتمو کنه😔😔