2777
2789
عنوان

بی بی چک روز موعد +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1950 بازدید | 109 پست
https://www.uplooder.net/img/image/86/47baccf6c47e2522366c62489d3ded15/۲۰۲۳۰۷۱۲-۰۶۴۶۲۷.jpg

عزیزم ببخشید اذیتتم کردم لینک ابی نیست دیگه دانلود نمیشه 

ولی باتوجه ب پست ها متوجه شدم بی بی چکت دوخطیه

انشالا ک دلت شاد بشه منم خوشحال میشم با خوشحالی تو  

اگه شرایط فراهم بود فردا برو آزمایش بده 

اُمیدت ب خدا باشه ایشالا ک مثبتی 

ازهمین الان بت تبریک میگم مامان مهربون 😍😍😍😍😍😍😍💋😍😍😍😍😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 

سلام عزیزم باردار بودی؟ منم امروز روز هفتمه ک آی یو آی کردم  زیردلم انگار سفت شده و یکم درد د ...

سلام گلم هنوز معلوم نیست عزیزم امروز موعدمه بی بی هاله زد،من هیچ علائمی نداشتم فقط روز ۴ آی یو آی سینه هام درد شدید گرفت تا ۱۱ آی یو آی که لکه بینی خیلی کم و کمرنگ قهوه ای داشتم بعدش که لکه بینم قطع شد با گذاشتن۱۲ ساعته شیاف پریروز قطع شد سینه دردم رفت دیگه امیدی ندارم با اینکه بی بی هاله زد امروز...من چون دفه دوم بود زیاد استرس نداشتم و آروم بودم 

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم هنوز معلوم نیست عزیزم امروز موعدمه بی بی هاله زد،من هیچ علائمی نداشتم فقط روز ۴ آی یو آی سی ...

اها 

ایشالا که باردار باشی و دلت شاد شه❤️

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣

عزیزم ببخشید اذیتتم کردم لینک ابی نیست دیگه دانلود نمیشه  ولی باتوجه ب پست ها متوجه شدم بی بی ...

https://imgurl.ir/uploads/s48134__.jpg

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
عشقم عکسا دیده نمیشن کاش لینک بزاری  من اینارو ببینمو ذوق کنم 😍😍😍😍😍

https://imgurl.ir/uploads/k891111__.jpg

اها  ایشالا که باردار باشی و دلت شاد شه❤️

مممنونم عزیزم

عزیزم ببخشید اذیتتم کردم لینک ابی نیست دیگه دانلود نمیشه  ولی باتوجه ب پست ها متوجه شدم بی بی ...

دوباره برات فرستادم گلم😅 

نیگا نیگا چه ذوقیم داره از منم بیشتر خوش حال شده الهی من قربونت بشم😍😍😍

هنوز معلوم نیست عزیز فقط دعا کن تا خون مثبت نشه من دل نمیبندم به بی بی 😓

دوباره برات فرستادم گلم😅  نیگا نیگا چه ذوقیم داره از منم بیشتر خوش حال شده الهی من قربونت بشم ...

عزیزدلی تو 

بلاخره دیدمشون ای خدا هاله داره 😍😍😍

لطفاهرچه زودتر برو آزمایش بده خیالمون راحت باشه 

قوربونش برم عشق خالشه 🥰❤️💋🌹

عزیزدلی تو  بلاخره دیدمشون ای خدا هاله داره 😍😍😍 لطفاهرچه زودتر برو آزمایش بده خیالمون راحت ...

فدای تووووو عزیزدل😍😍😍😍

نمدونم اگه بتونم امروز میرم 

میدونی همش فک میکنم شیاف جلو پری رو گرفته چون درد پری دارم زیاد اما دریغ از یه لکه فک کنم شیاف جلوشو گرفته دارم اذیت میشم☹️

لطفا ذوق نکن عزیزم میترسم بخوره تو ذوقمون😅

ن عزیزم درد پری عادیه  انشالا ک ذوقمون چند برار میشه

چی بگم من خدا کن اینطور باشه

انشاالله عزیزم ممنونم ازت❤️😍

سلام عزیزم آز دادی؟

سلام امروز میدم عزیزم برام دعا کن

سلام امروز میدم عزیزم برام دعا کن

سلام عزیزدلم خوبی❤ 

ااالهیییی بگردم💕💕😍😍

دلم روشنه که خبر بارداریتون رو بهمون میدی. حتما حتما بهم خبر بدیاا منتظرم اجی قشنگم😍💕

یازدهم تجربی🌼