2777
2789
عنوان

بی بی چک روز موعد +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 109 پست
 احتمال خراب بودنش هم هست چون پخش شده،خیلی استرس نده بخودت,بذار دوسه روز دیگه تست بزن و آزمایش ...

منم بارداری اولم همین طور بودم اما الان اصلا سینه درد ندارم

نشونه بارداری به احتمال قوی

شما کی باید بری آز

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
منم بارداری اولم همین طور بودم اما الان اصلا سینه درد ندارم نشونه بارداری به احتمال قوی شما کی بای ...

من  آز دادم،بی بی چک من خیلی پررنگ شد،آز هم ۱۶۲۰.

انتظارازعشق قویتره.درانتظارفرزند.درتیر۱۴۰۲انتظارم ب پایان رسید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من  آز دادم،بی بی چک من خیلی پررنگ شد،آز هم ۱۶۲۰.

عزیزم مبارکه 😍😍

کی آزمایش دادی

بعد از چند روز از موعدت بی بی زدی ؟؟

شما هم آی یو آی کرده بودی

شرمنده اینقدر دیر فهمیدم بارداری😓

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
 احتمال خراب بودنش هم هست چون پخش شده،خیلی استرس نده بخودت,بذار دوسه روز دیگه تست بزن و آزمایش ...

پس این طبیعیه من شنیدم میگن تا هفته هشت بعضیا هم تا آخر ماه اول دارن بعد بهتر میشه این درد

عزیزم مبارکه 😍😍 کی آزمایش دادی بعد از چند روز از موعدت بی بی زدی ؟؟ شما هم آی یو آی کرده بودی ...

فداتشم عزیزم من چهارشنبه هفته پیش ۲۸سیکلم روز موعدم بود،یکشنبه۱۸تیر ازمایشم مثبت شد،دوشنبه هم تیتر بتا دادم ۳۳سیکلم.

نه خواهش میکنم من خب واضح نگفتم توام درگیرهستی،ولی از خدا میخام که حامله باشی وباهم این روزها رو بگذرونیم

پس این طبیعیه من شنیدم میگن تا هفته هشت بعضیا هم تا آخر ماه اول دارن بعد بهتر میشه این درد

اهان،خدا برام نگه داره همه چیو ب جون میخرم

فداتشم عزیزم من چهارشنبه هفته پیش ۲۸سیکلم روز موعدم بود،یکشنبه۱۸تیر ازمایشم مثبت شد،دوشنبه هم تیتر ب ...

نه عزیزم اختیار داری شما واضح میگفتی این من بودم که به قول خودتون درگیر بودم و استرس داشتم ببخشید بازم 

ممنونم ازت انشاالله که اینطور که میگی باشه 

اهان،خدا برام نگه داره همه چیو ب جون میخرم

انشاالله عزیزم من شنیدم میگن سوره حجرات و آیت الکرسی برای حفظ جنین خیلی خوبه همراه خودت داشته باش 

نه عزیزم اختیار داری شما واضح میگفتی این من بودم که به قول خودتون درگیر بودم و استرس داشتم ببخشید با ...

فداتشم عزیزم،ایشالا باخبرخوش بیای♥️🌹

انشاالله عزیزم من شنیدم میگن سوره حجرات و آیت الکرسی برای حفظ جنین خیلی خوبه همراه خودت داشته باش&nb ...

اره منم دیروز دیدم وخوندم امروزم میخونم😍🙏🙏

فداتشم عزیزم،ایشالا باخبرخوش بیای♥️🌹

انشاالله ممنونم عزیزم

اره منم دیروز دیدم وخوندم امروزم میخونم😍🙏🙏

امیدارم یه نی نی سالم و صالح خدا بهتون بده 😘

عزیزم خدا کنه برام دعا کنین

اگه حامله بودی بگو حتما منم این ماه اقدام کردم و خیلی استرس دارم

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
اگه حامله بودی بگو حتما منم این ماه اقدام کردم و خیلی استرس دارم

باشه عزیزم میگم اما اگه نباشم هیچی نمیگم

انشالله خیر مثبت فکر کن و استرس نداشته باش عزیزم 

سلام عزیزم باردار بودی؟

منم امروز روز هفتمه ک آی یو آی کردم 

زیردلم انگار سفت شده و یکم درد داره 

چن شب پیش خیلی حالم بود دلدرد شدید و حالت تهوع و یهو سرم گیج رفت 

شما علائمت چی بود؟چجوری استرستو کنترل کردی 

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستید 🌹بر چشم خوب رحمت👏🏻💚به زودی در اینجا تیکر بارداری نصب میگردد😍 کاربری دست دونفره؛دونفرش هم خودمم😜من به اسم کاربری توجه نمیکنم،ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم تاپیک بعدی بگم و بخندم پس اگه چیزی گفتم ‘’ منو ببخش’’ ❤️🥰 ۱۱ فروردین ۱۴۰۴ بیبی چکم مثبت شد😍😍 خدایا شکرت🫶🏻 ۱۴ فروردین آزمایش بتا دادم🤰🏻♥️🐣