2777
2789
عنوان

خسته شدم...😫

169 بازدید | 18 پست

بچها من چندساله ازدواج کردم ازخانواده متوسط بودم که سختی ندیدم ولی ازهمون روزاول عقد بانداری شوهرم روبروشدم تاالان...همش میگم سال بعدوضعمون بهترمیشه ولی دریغ...تواین چندسال عصابم معدم ب فنارفته مثل پیرزناشدم چندروزپیش ک دوباره کارتم خالی شد مثل همیشه ب دو روزنمیکشه...خلاصه دیگه طاقتم طاق شد ب شوهرم گلایه کردم اونم امشب ماروبردبیرون مثلاخواس جبران کنه بعدش ک اومدیم خونه انقداوقات تلخی کرد بعدم سریع خوابید الان چندشبه ازم دوری میکنه یعنی من نبایدگلایه میکردم؟؟؟

خودت کردی متاسفانه

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین وضع اقتصادی خیلی خرابه اینو هممون میدونیم ولی اگه مرد داره تلاششو مبکنه گناهی نداره بیچاره توهم حق داری گلایه کنی حق داری ناراحت باشی ولی جفتتونم باید همو درک کنین اونم داره زحمت میکشه توهم میتونی برو سرکارکمک باش توخرج ومخارج

ببین وضع اقتصادی خیلی خرابه اینو هممون میدونیم ولی اگه مرد داره تلاششو مبکنه گناهی نداره بیچاره توهم ...

بچه کوچیک دارم نمیتونم سرکاربرم یه مدت دیدخیلی توسختی ام گف دوشغله میشم ولی کاری نکرد...

خب خودت انتخاب کردی

بی منطق ترین حرف رو زدی اخه کی مگه از آینده ش خبر داره دلش این زندگی رو میخاد که میگی انتخاب خودت بوده  اینقدر ادم بوده تو عقد و نامزدی فرشته بودن رفتن زیر یه سقف نقاب شون رو دراوردن یا برعکس 

بی منطق ترین حرف رو زدی اخه کی مگه از آینده ش خبر داره دلش این زندگی رو میخاد که میگی انتخاب خودت بو ...

وضع مالی دیگه ناموسا مشخصه همون اول 

من اخلاق رو نگفتم 

وضع مالی رو گفتم

بی منطق ترین حرف رو زدی اخه کی مگه از آینده ش خبر داره دلش این زندگی رو میخاد که میگی انتخاب خودت بو ...

تو مرحله آشنایی یعنی بعدخواستگاری اول بهم گف من فلان شغل آزادک بابامم بهم یادداده درآمدم بالاس ب بابام بعدعقدمیگم برام ماشین بخره پیاده نباشی ولی کم کم ک بهم ابرازعلاقه کردو هوایی شدم روزبله بر‌ون زدزیرحرفاشوگف من هیچی ندارم خانوادمم پشتم نیستن منم....😔

همه مخصوصا معرفش گف این خیلی با ارزس میتونه زندگی بسازه منم اعتمادکردم