2777
2789

من ۱۴۰۳ کنکور دارم، دوس پسر اینام ندارم بگم تمرکزم بهم میزنه... 

ولی انگیزه و حوصله درس خوندن ندارم 🥲

تا میام بخونم حواسم پرت میشه کمکم کنید🥲💔

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

گوشی بذار کنار با دوستات رقابتی بخون

مشاور و کلاس و اینا نمیری؟آزمون شرکت نکردی؟

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره 

من ۴۰ روز مونده بود خوندم 

بدون کتاب تست و نمونه ازمون و ...

اگه مفید بخونی حله 

الان که برا شماها بهشت هست کنکور 

انواع کلاس و کتاب و گوشی نت میزنی صد مدل سوال و جزوه 

خیلی راحت شده براتون 

بذار هر وقت مغزت فکرت راحت بود شروع کن 

هر روز به خودت فشار نیار 

وای نمیتونم وای حوصله ندارم چرا تنبلم فلانم 

برا خودت رئیس بازی در نیار 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

گوشی بذار کنار با دوستات رقابتی بخون مشاور و کلاس و اینا نمیری؟آزمون شرکت نکردی؟

تازه جمعه جلسه شماوره و شروع کلاسامه🥲

نه اخر شهریور شرکت میکنم

به آینده فکر کن به اینکه با تلاش امروزت جایگاه اجتماعیتو خودت میسازی خودت میتونی سرنوشت تو شکل بدی ...

اوهومم🥲

اشکال نداره  من ۴۰ روز مونده بود خوندم  بدون کتاب تست و نمونه ازمون و ... اگه مفید بخون ...

مرسی عزیزممم🥲❤

شما ۴۰ روز خوندین رشته مورد نظرتون اوردین؟ 

من پزشکی مد نظرمه

مرسی عزیزممم🥲❤ شما ۴۰ روز خوندین رشته مورد نظرتون اوردین؟  من پزشکی مد نظرمه

من از درس متنفر بودم به زور مامانم خوندم 

دانشگاه برام مهم نبود 

کلا نظری نداشتم کجا و چی بخونم فقط میخواستم قبول شم 

ادبیات دانشگاه امام خمینی قزوین رفتم 

کرج هم مدیریت قبول شدم 

ولی چون میخواستم از خانواده م دور شم رفتم قزوین 

الکی لیسانس گرفتم باورت میشه هیچ وقت نرفتم مدرکم رو بگیرم 

درسم که تموم شد 

گفتن بیاید برای مدارک و پرونده و ...من نرفتم اصلا 

سال ۸۰ 

امیدوارم هر رشته ای دوست داری قبول بشی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

من از درس متنفر بودم به زور مامانم خوندم  دانشگاه برام مهم نبود  کلا نظری نداشتم کجا و چ ...

مرسیی عزیزمم بابت حرفات🥲❤