2777
2789

هرچی باشه ژانرش فقط لطفا ایرانی نباشه❤

مرسی

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

بروبخواب# دیر وقته

"دختری‌کاملا‌درونگرا‌و‌دیوانه‌اماعاقل"                                      ⁂مبتلابه‌مقداری‌حس‌ششم⁂                                                      🖤Xxxtentacion🖤                                                         🤘🏻شیطان‌شرور‌نیست🤘🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عاشقانه 

پنج فوت فاصله

برزخ یا زندگی میانه

من قبل از تو 

بخت پریشان ما

فارست گامپ 

تلقین

عشق به رزی

دفترچه خاطرات

مرد سیندرلایی

لالاند

اشک ها و لبخند ها 

سه قدم بالاتر از بهشت

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش
برو سیصد و شصت و پنج روز ببین😎افتر پنجاه طیف خاکستری خاک بر سرم🤣💔 برو لوسی ببین میان ستاره ای ...

خواهر افتر چیه استفرالله 🙈🙉

بگو بره فصل شیش مختارنامه‌ رو ببینه

ما کوچیکا خدامون بزرگه...

خواهر افتر چیه استفرالله 🙈🙉  بگو بره فصل شیش مختارنامه‌ رو ببینه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😔استغفرالله

یوسف پیامبر ببین خواهر

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

من فقط سریال میتونم معرفی کنم💔

چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/                                                                                             پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام                                                                           میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ،                                                           تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚   
برو سیصد و شصت و پنج روز ببین😎افتر پنجاه طیف خاکستری خاک بر سرم🤣💔 برو لوسی ببین میان ستاره ای ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
رجب ببین نصف شبی پاره شی

دلیهاااا😂🤣🤣بدتر از اونه

چیپس موز سیب نارگیل بخور خووبه ... آقای بواستیک بابای پلاستیک ،.....:/                                                                                             پیشیح عتی ایستیرم میو میو🐈عشق فق غذا وسلام                                                                           میخام دریا بشم غرقت کنم عاح🤤🌊 ،                                                           تو کهکشان هارو تو ذهنت داری اجازه نده کسی بهت بگه نمیتونی 🌌🌚