2777
2789
أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ وَيُخَوِّفُونَكَ بِالَّذِينَ مِنْ دُونِهِ وَمَنْ يُضْلِلِ اللَّهُ ...

قران حافظت باشه خواهرم

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این خیلی خوبه که همه چیزو ازخدا میخوای چون قادر مطلق فقط خداست عزیزم بنا به اعتقادات من که واسه خودم ...

منم میخواستم همینو بگم فقط نمی‌دونستم چطور بیانش کنم که ناراحت نشه

حرفهای ایشون منو یاد اعتقادات داعش انداخت 

میشه بگی

من تو ی شهر غریبم هیچکسو ازخانواده اینجا ندارم صاحب خونه خونشو میخواست پول نداشتیم خونه کرایه کنیم همسرم بیکاربود گفتم خدایا سپردم به تو ،تو منو بی خونه نمیزاری چنان دلم قرص بود کل وسایلمو جمع کردم گفتم تو خدامی ازتو می‌خوام به اسمش قسم فرداش ی پول درشت از بیمه بیکاری واسه همسرم جور شد اصلا انتظارشو نداشتم،چندشب پیش فشارم اومد روی هفت داشتم میمردم تشنج کردم تو مطب،شب عید غدیر اسم امام علی آوردم قربون اسمش برم حالم همون شب خوب شد ،اخه نمیدونی آقام چه مهربونه،

ولله میترسم اعتقادبیارم زندگیم بدتر بشه

اینا تلقینات شیطانه ،،یا رومی روم یا زنگیه زنگ،،،حیف قلبته عزیزم خودت برو دنبالش من چیزی تحمیل نمی‌کنم بهت ولی حیفه ازدستش نده

من تو ی شهر غریبم هیچکسو ازخانواده اینجا ندارم صاحب خونه خونشو میخواست پول نداشتیم خونه کرایه کنیم ه ...

باشه ایمان میارم اون هم به این دلیل که یکسری آدم ها پیش خدا بیشتر مقرب هستن اما اگر زندگیم بدتر شد چی؟

منم میخواستم همینو بگم فقط نمی‌دونستم چطور بیانش کنم که ناراحت نشه حرفهای ایشون منو یاد اعتقادات دا ...

خدا همه مارو مورد لطف و مرحمت خودش قرار بده،،،محب علی و اهل بیتش باعث افتخاره 

یه پسر داشتم دلم دختر میخاست ، حس میکنم تنها موندم خواهر هم ندارم 

از آینده شما خبر داری یا خدا ؟ شک نکن به صلاحت پسر بود وگرنه خدا خزانه اش پر و پیمون هست سختش نبود یه دختر ب شما بده منم همسرم همش میگه بچه اولم باید پسر باشه آنقدر تو گوشش میخونم فرقی نداره آقا هر چی خدا بده خوبه هدیه خدا هر چی باشه امانت دست ماست و باید یک انسان بارش بیاریم پسگر باشه یا دختر گوشش بدهکار نیست

باشه ایمان میارم اون هم به این دلیل که یکسری آدم ها پیش خدا بیشتر مقرب هستن اما اگر زندگیم بدتر شد چ ...

امام حسین اشرف مخلوقات بودند بیشتر از هر کسی به خدا و پیغمبر و علی و دینش و ...‌ ایمان. داشتم ولی بزرگترین مصیبت عالم را خداوند قسمت زندگی دنیوی سیدالشهدا کرد پس ملاک خوبتر و بدتر شدن زندگی ما نیست شما ببین حق چیه باطل کدومه

امام حسین اشرف مخلوقات بودند بیشتر از هر کسی به خدا و پیغمبر و علی و دینش و ...‌ ایمان. داشتم ولی بز ...

من که امام حسین نیستم یه انسان معمولی هستم که فقط گفتم الله همین باز اگر من رو راهنمایی کنی ممنون میشم