2777
2789
میشه دعا کنی سلامتیمو بدست بیارم افسردگی دارم ولی یه هفته خیلی سخت داشتم 

حتما عزیزم لایق باشم،آیةالکرسی وصلوات خاص حضرت فاطمه واست میخونم،ان شالله به حرمت خانم،خدا سلامتی بهت بده.

مرا هزار امیداست،وهر هزار تویی مهربان پروردگارم🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه شوهر بهم داده که همه کسمه

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅
حتما عزیزم لایق باشم،آیةالکرسی وصلوات خاص حضرت فاطمه واست میخونم،ان شالله به حرمت خانم،خدا سلامتی به ...

والله من یه ده سالی هست که همه چیو از خدا میخوام میگم الله بیش از صد تا اسم داره قدرتش و توانش حد و مرز نداره پس چرا من الله ول کنم و از بندش بخوام البته بنابر دلایل شخصی خودم فقط به خدا  رسول الله  و قران اعتقاد دارم  ولی اگر راهی جلوی پام بزاری دعات میکنم

یروز تو دلم داشتم میگفتم خدایا اخه چرا من انقدر تو این لحظه تنهام (ترخیص زایمانم)صدای اذان پیچید وایه ایا خدا برای شما کافی نیست از ذهنم رد شد هیچوقت اونلحظه رو فراموش نمیکنم هر موقع گله دارم از تنهایی یادم میفته ساکت میشم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
والله من یه ده سالی هست که همه چیو از خدا میخوام میگم الله بیش از صد تا اسم داره قدرتش و توانش حد و ...

این خیلی خوبه که همه چیزو ازخدا میخوای چون قادر مطلق فقط خداست عزیزم بنا به اعتقادات من که واسه خودمه فقط واسه شمابیانش میکنم،سعی کن دامنه ی اعتقادات رو گسترش بدی،همه چیز توی این دنیا قانون داره،حتی ی خرید ساده ،ما نمی‌ریم از کارخونه خرید کنیم ما مغازه دارمیشناسیم که واسطه بین ما و تولید کنندس،شاید مثال خوبی نباشه ولی حیف قلب تو نیست که خدا رو داری ولی معصومانش رو توی قلبت راه ندادی،حبّ علی پس چی؟ازخانم فاطمه زهرا بخواه اسمشو بیار ببین چطور برکاتش میاد تو زندگیت،حال روحیت خوب میشه ،منو هیچ وقت بی جواب نذاشته ،نوکر خدا و رسولش هستم ولی خانمم ی چیز دیگس

این خیلی خوبه که همه چیزو ازخدا میخوای چون قادر مطلق فقط خداست عزیزم بنا به اعتقادات من که واسه خودم ...

أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ وَيُخَوِّفُونَكَ بِالَّذِينَ مِنْ دُونِهِ وَمَنْ يُضْلِلِ اللَّهُ فَمَا لَهُ مِنْ هَادٍ

به نظرت بد کاری میکنم؟

به قلبت رجوع کن،باخودت روراست باش،صد در صد خودتو واسه خدا بزار ،افسردگی از جنگ درونی میاد رها کن بسپار به خودش و دیگه بهش فکر نکن هر موقع یاد مسایلی افتادی که ازارت میدن بگو سپردم به خدا ببین چه قشنگ جوابتو میده ،اگه برات بگم تعجب میکنی

به نظرت خدا برای بندش کافی نیست؟

معلومه که هست ولی مگه ائمه فرستاده خدا نیستند،من دوست دارم لطف همشونو داشته باشم شما هم لطفشونا ازخودت دریغ نکن