اگه پول داری برو ی حرفه یاد بگیر اگه انرژی نداری ویتامین سی بخور در روز مدیتیشن کن شمع روشن کن به هدفات فکر کن انگیزه ایجاد کن شاید کسی غیر خودت نمونه کمکت کنه
خودت ی کار شروع کن . برو اول آموزش ببین بعد ادامه بده . ی آقایی ک پدر نان ایران هست گفته بود کارش رو اینطور شروع کرده ک ۵ سال ی جا طرف شسته تا در قبالش بهش کار یاد بدن. منم وقتی سنم کم بود رفتم ی آرایشگاه و رایگان براش کار میکردم . البته اون خانم ب من کار یاد نداد و هر چی یاد گرفتم فقط با نگاه کردن بود اما خب اعتماد ب نفسم زیاد شد همونجا با قالیبافی آشنا شدم و بعد رفتم رایگان یاد گرفتم ( خیلی جاها رایگان آموزش میدن ) حتی کسی رو میشناسم با درآمد قالیبافی تغییر جنسیت داد . دیگ ما ک میتونیم دو روز از زندگیمونو تغییر بدیم
پول دوره ندارم.مگه اینکه رایگان باشه.از طرفی هم اعتمادبنفسم اومده پایین و بشدت خجالتی شدم.قبلا اینج ...
به هر حال اول و آخر خودتی ک باید ب خودت کمک کنی صد سال هم اینطوری بمونی کسی نمیاد بگه بیا کمکت کنم . اگه تو شهرتون فنی حرفه ای هست اونجا کلی مهارت رایگان آموزش میدن . رایگان نباشه هم ی مبلغ خییییلی کم میگیرن. نمایندگی شرکت دارکوب امروز تو شهرتون رو هم گوگل کن اکثرا رایگان قالیبافی یاد میدن بعد کار میدن بعد ک براشون ببافی