2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر جا رفتم برای کار رد شدم

خودت ی کار شروع کن . برو اول آموزش ببین بعد ادامه بده . ی آقایی ک پدر نان ایران هست گفته بود کارش رو اینطور شروع کرده ک ۵ سال ی جا طرف شسته تا در قبالش بهش کار یاد بدن. منم وقتی سنم کم بود رفتم ی آرایشگاه و رایگان براش کار میکردم . البته اون خانم ب من کار یاد نداد و هر چی یاد گرفتم فقط با نگاه کردن بود اما خب اعتماد ب نفسم زیاد شد همونجا با قالیبافی آشنا شدم و بعد رفتم رایگان یاد گرفتم ( خیلی جاها رایگان آموزش میدن ) حتی کسی رو میشناسم با درآمد قالیبافی تغییر جنسیت داد . دیگ ما ک میتونیم دو روز از زندگیمونو تغییر بدیم 

خودت ی کار شروع کن . برو اول آموزش ببین بعد ادامه بده . ی آقایی ک پدر نان ایران هست گفته بود کارش رو ...

پول دوره ندارم.مگه اینکه رایگان باشه.از طرفی هم اعتمادبنفسم اومده پایین و بشدت خجالتی شدم‌.قبلا اینجوری نبودم.

پول دوره ندارم.مگه اینکه رایگان باشه.از طرفی هم اعتمادبنفسم اومده پایین و بشدت خجالتی شدم‌.قبلا اینج ...

به هر حال اول و آخر خودتی ک باید ب خودت کمک کنی صد سال هم اینطوری بمونی کسی نمیاد بگه بیا کمکت کنم . اگه تو شهرتون فنی حرفه ای هست اونجا کلی مهارت رایگان آموزش میدن . رایگان نباشه هم ی مبلغ خییییلی کم میگیرن. نمایندگی شرکت دارکوب امروز تو شهرتون رو هم گوگل کن اکثرا رایگان قالیبافی یاد میدن بعد کار میدن بعد ک براشون ببافی