2821
2789
عنوان

بی ایمان شدم! 😣

765 بازدید | 32 پست

سلام دوستان 

من به خدا بی ایمان شدم! ولی ی رشته خیلی باریییک هنوز بین من و خدا هست 

نمیدونم اون رشته رو قطع کنم یا نه!

شاید براتون سوال بشه چجور آدمی هستم ؟ ی دختر ۲۴ ساله از ی خونواده مذهبی 

اما خدا 

حرفامو نمیشنوه 

خدا،امام رضا ،حضرت عباس ،امام حسین 

هیچ کدوم سالهاست توجهی به من نمیکنن 

سالها ایمان داشتم ،خانواده ام مذهبی و مقید هستن خودم سالها ازشون طرفداری کردم 

حالا هم معلمم...و از سال بعد کارم و شروع میکنم 

من به بچه های مردم چی یاد بدم؟ وقتی خودم دیگه ایمانی ندارم

تو همه سالهای دانشجوییم واسه خودم برنامه می ریختم وقتی ی بچه ازم پرسید خدا کیه چجوری جوابشو بدم که متناسب با سطح درک و فهمش باشه   چیکار کنم بچه ها از خدا دور نشن تو این دوره و زمانه 

اما حالا ...مردد شدم .خیلی چیزا دارم تو زندگی اما خیلی چیزا هم ندارم و وقتی از خدا میخوام انگار نه انگاااار و حتی برعکس جواب میدههه.همیشه بابت داشته ها شکر گزار بودم اما حالا کم آوردم 

کسی میتونه رشته امید من به خدا رو قطع کنه یا کسی میتونه قانعم کنه ازش برنگردم؟ 

حرف های معمولی نه از اون حرفهایی که سالها خودم زدم چه وقتی شاگرد اول مدرسه بودم و استاد فلسفه و حرف های راجع به خدا چه الان ک معلمم 

حرفی که قانعم کنه ...

ببین باور به خودت بستگی داره من خدارو بارها تو زندگیم دیدم

چندین بار از مرگ حتمی خلاصیم داده

بارها یه اشتباهی کردم و باتوسل بهش اوک شده

خیلی وقتام ی دعایی کردم و نگرفته

ناراحت که شدم ولی به این حرف که میگه خدا از رو صلاح بهت میده باور دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینکه خانوادت مذهبی هستن بی تاثیر نیست شاید خسته شدی 

یه چیز دیگه ای هم هست تو اجتماع الان میگه از هر دری فقر وارد بشه دین از همون در خارج میشه فکر کنم حدیث امام علی باشه منظورمو رسوندم الان همه جامعه بی دین شدن چون فقر هست توی همه خونه ها

ما که معلممامون چیزی درمورد دین و ایمان نمیگفتن سنگینتر بود مدرسه کاری کرده آدم حالش بد شه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...

بالاخره خواسته‌هات برآورده نشده به داد و هوار رو آوردی، یا اینکه به یاس فلسفی رسیدی؟ 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

اون رشته محبتی هست که خدا تو دلت قرار داده 

به دلت رجوع کن 

همیشه قرار نیست همه کار هارو با عقل و منطق انجام بدیم 

خیلی وقتا با دلمون جلو بریم خوشحالتریم❤️❤️❤️

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

عزیزم چون خدارو اشتباه شناختی علاقه ای بهش نداری دیگه این یه تلنگره !که به خودت بیای و خدای واقعی رو پیدا کنی نه خدایی که ما در ذهنمون ساختیم ... خدا=خود+آ.  به خودت بیا تا خدا رو پیدا کنی خودت رو بشناس تا خدا رو بشناسی و ایمانت جوری قوی بشه که تا ابد از دستش ندی

بیرون ز تو نیس انچه خواهی 

از خود بطلب هر انچه خواهی که تویی

نمیدونم چی بگم ،من همچنان اون رشته ی باریک رو قطع نکردم و ازش انتظار امید دارم (اینم بگم امید با تلاش ،نه اینکه بشینم و منتظر باشم تا یه چیزی برام جور بشه ولی انگار نه انگار ،ولی بازم اون رشته ی باریک رو قطع نکردم )البته من خانواده امم مذهب در حد متوسط درش جریان داره همچنان ولی بازم براشون مهمه و گاهی زده میشم ازش ....

یه رزمنده تو بیمارستان تو زمان جنگ به هوش میاد ،دوتا پاش رو از دست داده بود،خیلی گریه میکرد ،فکر کردن درد داره بهش گفتن درد داری؟گفت نه آقای دکتر ،نماز قضا شده... با وجود اینکه دیگه پایی نداشت برای راه رفتن درد زیادی هم داشت برای اینکه نمازش قضا شده بود گریه میکرد،خواستی خدا رو بشناسی برو شهدا رو بشناس

بالاخره خواسته‌هات برآورده نشده به داد و هوار رو آوردی، یا اینکه به یاس فلسفی رسیدی؟ 

دیگه خواسته هام هم بی اهمیت شدن 

باورم این بود که هرچیزی که خدا نمیده ی درسه  و باید آگاهی هام و بیشتر کنم ولی دیگه بیش از حد شده 

فکر کن ۵ ساله همه جوره از خدا و ائمه خواستم و نشده 

اگه ۵ سال پیش خواستمو برآورده میکرد چی میشد ؟

دارم به قانون انتخاب طبیعی ایمان می آرم

هر کی خانواده پول دار تر و شرایط بهتری داره خوشبخته

مهم نیست که چقدر دلت با خدا باشه

اون رشته محبتی هست که خدا تو دلت قرار داده  به دلت رجوع کن  همیشه قرار نیست همه کار هارو ...

ائمه چرا جواب منو نمیدن‌

توی این دنیا احساس تنهایی شدید دارم 

2828
2791
2779
2792