2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

108 بازدید | 23 پست

با دوستم دعوام شد اصن یه چیزایی گفت بهم حالم بده دست پام درد گرفته اعصابم زده به دستم جلو مامانمم کلی خورد شدم💔 نمت بگم چیا گفت فقط بیاید دلداریم بدید اروم شم کسی جز شماها ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دوست من که خیلی صمیمی بودیم بهم گف هر.زه:)

در اخرش اومد معذرت خاهی کرد و گف از رو حسودی بود:)

ینی میگم کههه خیلی سخت نگیر البته که یروزی متوجه اشتباهش میشه و میاد واسه معذرت خاهی و من مطمئنم که اونم الان بابت حرفایی که بهت گفته ناراحته

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)

میدونم سخته و الان بشدت نیاز داری که حرف بزنی یا یکی دلداریت بده تا اروم شی منم همچین شرایطی داشتم تک تنها تو شهر غریب دانشجو از صمیمی ترین دوستم حرف شنیدم و کلی حرف بارم کرد تنها تنها گریه کردم ولی محکم شدم رابطمو باهاش تموم کردم همچین ادمی که هیچ احترامی بهم نذاشت خودخواه بود توهم درس بگیر کاملا میفهممت عزیزم تا میتونی تا صبح گریه کن نیاز داری که بدنت این حجم از ناراحتی خالی کنه گریه کن

ولی به خودت قول بده شده ی شب خودتو خالی کن نهیب بزن ولی درس بگیر نذار کسی بهت اسیب بزنه

دنیا پر از ادمای تخماتیکه که گاهی باید سر راهمون قرار بگیرن تا ما به خودمون بیایم 

دوست من که خیلی صمیمی بودیم بهم گف هر.زه:) در اخرش اومد معذرت خاهی کرد و گف از رو حسودی بود:) ینی ...

شت..

خیلی بده از کسی که انتظار نداشتی این رفتارارو ببینی

غریبه بود انقدر ناراحت نمیشدم 

خب زمان بده اروم میشی معمولا دوست صمیمی چیزای زیادی میدونه که راحت میتونه بترکونه درکش کن اونم مش ...

اومد تمام کارایی که کرده رو منت گذاشت جاهایی که خودش خرج کرد با زور پولشو خاست.. نمیتونم درک کنم این حجم از نامردیو

شت.. خیلی بده از کسی که انتظار نداشتی این رفتارارو ببینی غریبه بود انقدر ناراحت نمیشدم 

من مطمئنم اونم الان بابت حرفایی که گفته ناراحته

الانم که نمیاد واسه معذرت خاهی روش نمیشه تا بیاد:)

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز