2821
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 108 بازدید | 23 پست
میدونم سخته و الان بشدت نیاز داری که حرف بزنی یا یکی دلداریت بده تا اروم شی منم همچین شرایطی داشتم ت ...

بمیرمم.. بار اولی نیست که دوستام این‌جوری میکنن باهام ولی هربار تا کِی حالم بده بخدا دیگه پشت دستم داغ گذاشتم با کسی دوست بشم اصن بدرک ترجیح میدم تنها باشم

مرسی قشنگم که درکم میکنی بخدا زده به کمرم نمیتونم پاشم خیلی بد خودشو از چشم انداخت تو شوکم از حرفاش

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من مطمئنم اونم الان بابت حرفایی که گفته ناراحته الانم که نمیاد واسه معذرت خاهی روش نمیشه تا بیاد:)

خیلی از این حرفا بدتره معذرت خواهی کنه؟داره بدتر حرف بارم می‌کنه :)

اوهوم

ای بابا 

دخترا کلا اینجورین یهو قاطی میزنن😂

سعی کن درکش کنی

حتما تحت فشاره یجای دیگه سوخته

من یه دوستی داشتم خیلی حسودی کرد بهم بعد دعوا راه انداخت رفت

ولی درکش کردم چون شرایط بدی داشت و خودشو باهام مقایسه میکرد

تو انگیزا های اون ادمو نمیدونی

خیلی از این حرفا بدتره معذرت خواهی کنه؟داره بدتر حرف بارم می‌کنه :)

نههه خدای من

متاسفم واقعا 

ولی به خودت زمان بده به مرور زمان از یادت میره

من واقعا درکت میکم:)

و او با چشمانی که از گریه سرخ و به خون نشسته بودند هنوز هم لبخند بر لب داشت..:)
بمیرمم.. بار اولی نیست که دوستام این‌جوری میکنن باهام ولی هربار تا کِی حالم بده بخدا دیگه پشت دستم د ...

متوجهم ولی ببین کجا راهو اشتباه رفتی اصلاحش کن به کسی رو نده بد خلقی نکن با سیاست پیش برو تنهایی خوبه ولی نه همیشه ادم ذاتا اجتماییه باید ی سری ادما دور اطرافت باشن ولی لزوما با هرکسی صمیمی نشو راز دلتو به هرکسی نگو نقطه ضعف دست کسی نده ی مدت میگذره ولی درست میشه بهت قول میدم فقط باید درس بگیری و تجربه کنی همین 

2825
2823
2791
2779
2792