با دوستم دعوام شد اصن یه چیزایی گفت بهم حالم بده دست پام درد گرفته اعصابم زده به دستم جلو مامانمم کلی خورد شدم💔 نمت بگم چیا گفت فقط بیاید دلداریم بدید اروم شم کسی جز شماها ندارم
میدونم سخته و الان بشدت نیاز داری که حرف بزنی یا یکی دلداریت بده تا اروم شی منم همچین شرایطی داشتم ت ...
بمیرمم.. بار اولی نیست که دوستام اینجوری میکنن باهام ولی هربار تا کِی حالم بده بخدا دیگه پشت دستم داغ گذاشتم با کسی دوست بشم اصن بدرک ترجیح میدم تنها باشم
مرسی قشنگم که درکم میکنی بخدا زده به کمرم نمیتونم پاشم خیلی بد خودشو از چشم انداخت تو شوکم از حرفاش
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بمیرمم.. بار اولی نیست که دوستام اینجوری میکنن باهام ولی هربار تا کِی حالم بده بخدا دیگه پشت دستم د ...
متوجهم ولی ببین کجا راهو اشتباه رفتی اصلاحش کن به کسی رو نده بد خلقی نکن با سیاست پیش برو تنهایی خوبه ولی نه همیشه ادم ذاتا اجتماییه باید ی سری ادما دور اطرافت باشن ولی لزوما با هرکسی صمیمی نشو راز دلتو به هرکسی نگو نقطه ضعف دست کسی نده ی مدت میگذره ولی درست میشه بهت قول میدم فقط باید درس بگیری و تجربه کنی همین