2777
2789
عنوان

حسودم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 63 پست
رمانم خیلی خوبه اما از شروعش میترسم نمیدونم چطور باید فالور رو زیاد کنم

چرا حرفمو متوجه نمیشی.میگم تو درست کن شروع کن فکر فالوور نباش چون خورون میان اول یه صفحه با مطلب حالا یا رمان یا شینیون یا هر چی.من نمیهمم ترس چیه تو این مورد 

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بس ک موفق نشدم تو زندگیم میترسم😔

یه دخترس اسمش یادم نیست دقیق بعدا برات میفرستم کلا هزار نفر داره کمتر از هزار اما ویو های خفن میخوره کلی تبلیغم گرفتع اون فقط فعالیت میکنه همین هر از گاهی یه کامنت میزاره تو صفحه سلبریتیا مثلا کسی علاقه به رمان داره بیاد پییجم...

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍
پس من فقط ی پیج میزنم  برا شروع چند تا کلیپ بزارم ؟

وقتی صفحه اتو باز میکنن ۹ تا پست کم کم داشته باشی نه تا پست در اصل ویترین هستش.میتونی از برنامه پیکس ارت و کانوا برای ادیت های گرافیکیت استفاده کنی.اسونه کار کردن باهاش

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍
اخه ی پیج بدون فالوور چ ارزشی داره پولم ندارم تبلیغ پیجمو کنم یعنی من پست بزارم فالوور میاد خودش؟😐

اره به خدا سیصد نفر اول که خودشون میان واس تبادل فالو فالو لایک لایک بقیه اشم میاد یک ریال نیاز به هزینه نیست

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍
اره به خدا سیصد نفر اول که خودشون میان واس تبادل فالو فالو لایک لایک بقیه اشم میاد یک ریال نیاز به ه ...

میتونم اول هیچ پستی نذارم فقط تو بیو بنویسم فالو = فالو😂 بعد ک فالورام رفت بالا اونایی ک فالو کردم انفالو کنم و بعد شروع کنم ب پست گذاشتن؟

میتونم اول هیچ پستی نذارم فقط تو بیو بنویسم فالو = فالو😂 بعد ک فالورام رفت بالا اونایی ک فالو کردم ...

نه اونجوری فایده نداره کسی فالوت نمیکنه حداقل چند پست داشته باش

همه امتداد یکدیگریم🤍🤍
نه اونجوری فایده نداره کسی فالوت نمیکنه حداقل چند پست داشته باش

نمیدونم بخدا میترسم اول پست بزارم

چون اکثرن شگردا رو میدونن میفهمن من بعد اینکه فالوورام رفت بالا همه رو انفالو میکنم . کلا فالو نکنن