2777
2789

من این کارو کردم

به سختی

ولی شد.... 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم اگ اون واقعا بخوادت هم به دستت می سه هم آینده داره

پس وقتی میدونی آینده نداره یعتی واقعا نمیخواد پس لطفا خودتو حروم همچین آدمی نکن

آرزویت را برآورد میکند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی میگریاند . . .🌈🌸

یهویی نباید رابطه رو تموم کنی

اروم اروم باید پیش بری

سعی کن توی قرار ها دیگه تیپ نزنی

پیام باحال نفرست 

یا باحال نباش ... اروم اروم اونم شخصیتش جوری تغییر میکنه ک ازش بدت ییاد

میرفتم تودستشویی هرچی بودبالامیوردم بعدشم کات بعدش دنبال یه ادم خوب همین اب خنگم جواب میده

نمیدونم تجربه شو دارید یا نه، ولی اصلا به این آسونی که میگید نیست

نميدونم ولى ٩٩درصد با اين جمله تموم ميكنن:لياقت تو بيشتر از منه😔💔😒

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
از روانشناس کمک گرفتم، ۲ جلسه رفتم ولی خیلی زمان بر و سخته

7 سال طول کشید تا با خودم کنار اومدم... 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

اگر دلیلتون برای اتمام مسائل کاری و مالی هست، میشه یکاریش کرد...اگر که مشکلات دیگه ای در میون بازم بستگی داره، 

کلا به خیلی آیتمها بستکی داره، و اینکه اینم در نظر بگیرید که تصمیم گیرنده هر دو طرف هستند, به تنهایی برای رابطه تصمیم نگیرید چون طرفتون آسیب میخوره اگر که آمادگیش نداشته باشه و وابستگی این بین باشه

عضو سازمان نظام روانشناسی، روان درمانی و مشاوره اختلالات فردی( افسردگی، وسواس، اضطراب و..) و مسائل و مشکلات بین فردی و روابط، مشاوره پیش از ازدواج. اجرا و تفسیر تستهای تخصصی روانشناسی. مشاوره آنلاین و حضوری. 
نمیدونم تجربه شو دارید یا نه، ولی اصلا به این آسونی که میگید نیست

هست بابامگه چقدمیخای عذاب بکشی ی شب تاصب ک اونم صب بجاش جبران میکنی خواب شبتوتموم بربزدورافکارنمیتونم ول کن خواهراین دنیاانقدبی ارزش ک قلب خودتودردبیارواسه چ سگی درصورتی ک اون خدامیدونه باچندنفرهمزمان ب چندنفرمیگه عاشقتم