2777
2789
عنوان

رمان عاشقانه با قلم قوی معرفی کنید

114 بازدید | 12 پست

ایرانی باشه لطفا و از این رمانای الکی مجازی نباشه عاشقانه هیجانی باشه چیزی خوندین؟

گاهی برکت در نداشتن، نرسیدنه به جای اصرار اعتماد کن...💛

قشنگترین رمان هایی که خوندم به ترتیب

گناهکار

عبور از غبار 

در همسایگی گودزیلا 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قشنگترین رمان هایی که خوندم به ترتیب گناهکار عبور از غبار  در همسایگی گودزیلا

مرسی،خوندم اینارو به جز اینا چیزی دیگه نیست؟

مرسی،خوندم اینارو به جز اینا چیزی دیگه نیست؟

باورم کن 

حصار تنهایی من 

قرار نبود 

دلواپس تو ام 

اسطوره

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

باورم کن  حصار تنهایی من  قرار نبود  دلواپس تو ام  اسطوره

شما رمان های جدیدتر خانم پور اصفهانی رو خوندین؟ سیگار شکلاتی،استایل،و چندتای دیگه اینارو میخوام بخونم پولیه ارزش دارن بخرم؟

شما رمان های جدیدتر خانم پور اصفهانی رو خوندین؟ سیگار شکلاتی،استایل،و چندتای دیگه اینارو میخوام بخون ...

سبک نگارششون رو دوست ندارم 

ازشون فقط یه رمان خوندم، قرار نبود 

بد نبود اما ارزش خریدن کتاب رو ندارن 

اسی اینایی که گفتمو خوندی همه رو؟!

به جز باورم کن و دلواپس توام همرو خوندم،دلواپس توام موضوعش چیه ؟ جذابه؟

به جز باورم کن و دلواپس توام همرو خوندم،دلواپس توام موضوعش چیه ؟ جذابه؟

باورم کن قشنگ تره 

دلواپس توام هم خوب بود، راجع به یه دختریه که به واسطه ازدواج خواهرش خونه شون رو عوض میکنن و اونجا با برادر های دوقلوی شوهر خواهرش آشنا میشه که اخلاق هاشون خیلی با هم فرق می‌کنه و این دختره تصمیم میگیره با یکی شون مچ بشه اما اتفاقایی میوفته که نظرش عوض میشه و ...

باورم کن قشنگ تره  دلواپس توام هم خوب بود، راجع به یه دختریه که به واسطه ازدواج خواهرش خونه شو ...

مرسی عزیزم،رمان خارجی هم خوندین شما؟ توی خارجیا چی قشنگه؟

مرسی عزیزم،رمان خارجی هم خوندین شما؟ توی خارجیا چی قشنگه؟

خواهش میکنم، خارجی زیاد نمیخونم

بخونمم اون معروف ها 

مثل زنان کوچک و بینوایان