2777
2789
عنوان

نزدیک بود با منشی دکتر دعوام بشه...

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 21 پست
منم یه بار رفتم به موسسه  دختره ی نکبت .ایساده بودبا تلفن درد و دل میکرد برگه ی منو نمیداد احم ...

من خودم یه شب امتحان زبان تخصصی داشتم...امتحان هم اصلا فرجه نداشت...خدا شاهده تا ده شب تو مطب بودیم...منشی لج کرده بود نمیفرستاد داخل...فرداش هم مجبور شدم اون درس رو حذف کنم

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
میرفتی به دکتر میگفتی تا بهش تذکر بده! 

دکتر سرش گرم صحبت بود با چند نفر...بعد اینکه دکتر از اون بدتر...این همه مریض پشت در...مونده بود به نهار خوردن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم یه شب امتحان زبان تخصصی داشتم...امتحان هم اصلا فرجه نداشت...خدا شاهده تا ده شب تو مطب بودیم. ...

کاش میتونستیم جواب بدیم 

من خیلی بی دست و پام بیرون اصلا جرات ندارم 

خ.به اون یارو داره حقمو ضایع میکنه

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.
اگه امروز جای من تو بیمارستان  بودی واون حرفای رکیک رو از خدمه میشنیدی چی میگفتی فقط باخودم گف ...

چند روز پیش هم زنداداشم که بارداره ...به سختی پیش یه دکتر خیلی خوب نوبت گرفت که ویزیتهای آخرش رو پیش اون بره تا خودش هم سزارینش کنه...میگفت اییینقدر منشیش بد حرف زده نزدیک بوده همونجا بزنم زیر گریه...گفته برو همونجا که تا حالا بودی

دندون پزشکی کلا علافی داره منم میرم از۵عصرمیشینم تا۹شب 

آره ولی اینا از قصد طولش میدادن...به حوصلهههه...میگفتن میخندیدن.خاطره تعریف میکردن بلند بلند...غذا میخوردن وسطش...انگار نه انگار مردم منتظرن