2777
2789
عنوان

نزدیک بود با منشی دکتر دعوام بشه...

475 بازدید | 21 پست

نمیدونم چرا بعضی هاشون اینطورن...رفتم دندانپزشکی...

بماند که نوشتم سه و نیم بود...پنج رفتم داخل اتاق دکتر...اونم چرااا؟؟چون  منشی گفت دکتر تازه داره  نهار میخوره!! اما الکی میگفت...یه مریض دیگه رو داشت روکش میزد...آخر سر هم که خواستم برم به منشی گفتم فاکتور ویزیت رو بهم بده...گفت عزیزمممم باید صبر کنیییی...بعد دیدم الکی مونده تو اتاق دکتر...باز گفتم ببخشید عجله دارم بچه کوچیک دارم فاکتور منو بده برم...دیدم باز نیومد در حالی که دست به سینه بیکار مونده بود سرپا...بعد هم که اومد با ناااااز و به حوووصله ....از قصد فاکتور منو نمی نوشت...اول کار مریضای دیگه رو انجام داد و نوبت نوشت تو دفتر و ... بعد منو سه ساعت لنگ یه فاکتور گذاشته بود... واقعا خیلی زشته ارزش و احترام قائل نبودن واسه وقت دیگران...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

پس دعوا کجا بود اخرش 

اها نزدیک بود دعوا بشه 

فاکتور برا چی میخواستی 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه بار رفتم به موسسه 

دختره ی نکبت .ایساده بودبا تلفن درد و دل میکرد برگه ی منو نمیداد احمق 

منم بی زبون و لالم تو اینجور مواقع   

دوس داشتم میتونستم فکشو پایین بیارم 

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

مانوبت گرفتیم گفتن ۵ ما ۴ و ۴۵ رسیدیم اونجا

ساعت ۸ و نیم رفتیم داخل!!!!

سرکار خانم منشی فقط اشناهارو میفرستاد و کلی گرم میگرفت باهمه و اصلا مدیریت نمیکرد زمانو

بابام خیلی عصبی شد چون واقعا کار داشت وقتش تلف شد

گفت اگه قرار نریم تو بگو بریم به کارمون برسیم با لحن بد بعد باز یجوری رفتار کرد و گفت یه لحظه صبر کنید شد یساعت

واقعا بعضیاشون باید بگیری بزنی😐

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

یه سری منشیا فکر میکنن دکترن جوری که خودشون میگیرن

من بیمارستان خصوصی مریض بودم رفتم پذیرش اورژانسش انگار ارث پدرشو ازم میخواست با اخم قیافه گرفتن کاغذ پرت میکنه خب اعصاب ندارین واسه چی میاین سرکار برین خودتون درمان کنید

🤍
تازه میگی نزدیک بود؟! واقعا درک نمیکنم این حجم از ملاحظه کاری رو

خب چی بگم...حامله هم بود...شاید اگه کسی دیگه بود جور دیگه رفتار میکرد

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

اگه امروز جای من تو بیمارستان  بودی واون حرفای رکیک رو از خدمه میشنیدی چی میگفتی

فقط باخودم گفتم گفتم خدارو شکر برادرم نیومد اگه اون میومد امروز تو بیمارستان جنگ میشد

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘