2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا🥺🥺🥺❤💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5349 بازدید | 127 پست
الان نی نی یار میاد میگه استاتر تاپیک زدن برای تاپیک لغو شده ممنوعه

برگشت 

احتمالا گزارش میزنن واسم🥲

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
برگشت تا ببینی باز میترکه یا ن فداتم ❤

منتظر بودم داغ کنما خخخ فدات روالیا😁

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر اینقدر بچه ها گفتن که تاپیکهای قبلی تو خوندن که رفتم تقریبا همه رو خوندنم دخترم یه کم روی عزت نفست کار کن اگه به این آقا هم برسی هر بلایی بخواد سرت درمیاره و تهش میگه نمیخواستمت بزور خودتو چسپوندی بهم خدایی از این همه بالا پایین حق به خانواده ت میدم دیگه نخوان ارتباطی بین تون باشه یکی یه جا بهت گفته بود اگه عاشق باشی دوست داری عشقت خوش باشه حتی اگه کنارت نباشه و این حس تو عشق نیست واقعا همین طوره عاشقای واقعی درسته تمام تلاششون و میکنن که به عشقشون برسن ولی اگه اون با کس دیگه ای خوش بود با خوشی اون خوشن این حس هرچی هست عشق نیست خودتو از این آدم سمی دور کن دختر خوب با خانواده و موفقی هستی به داشته هات فکر کن 

چیزی که مال تو باشه به تو برمیگرده دیگه ده سال از این عشق گذشته و سه چهارساله تو فراز و نشیبی اینقدر که اولین تاپیکت تو خوندم فکر کردم اونی که اونجا راجب بهش صحبت میکنی کس دیگه ای گاهی به خودت می آمدی ولی باز تو این چرخه افتادی تا نخواهی روی خودت کار کنی زندگیت همینه 

برو کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید 

رو بخون ببین تو کدوم چرخه معیوب افتادی خودتو از این تله بکش بیرون روی خودت کار کن بعد به اونم فرصت بده ولی نه فرصتی که دوباره تورو بشکنه بلکه فرصتی که تو رو بدست بیاره 

اینقدر بره و بیاد تا دهن همه یاوه گوها رو ببنده تا اعتماد پدر و مادرت رو برای اینکه می تونه تو رو خوشبخت میکنه بدست بیاره

این یه قاعده است و برای همه مردم دنیا یکسانه اگه چیزی رو راحت بدست بیاری قدرشو نمی دونی واسه تو اون با ارزشه چون براش تلاش. زیادی کردی ولی اون نه قدر تو رو میدونه و نه تلاشی برات میکنه دعا میکنم خدا بهت استقامت کافی بده که یاد بگیری شاد بودن خودت رو توی خودت پیدا کنی نه دیگران

.

پناه چرا تاپیکت ترکید💔

داشتم میخوندم 

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 
آره گفتن برگشت ولی نیست که

برگشته بود من داشتم میخوندم که دوباره ترکید💔

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 
برگشته بود من داشتم میخوندم که دوباره ترکید💔

ینی فکر میکنن دروع میگه؟؟ ک گزارش میزنن

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

@نی_نی_یار_شب  

برگردون تاپیکووووووو 

لطفااااااااا 

خاهشاااااا 

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
ینی فکر میکنن دروع میگه؟؟ ک گزارش میزنن

ن بخاطر همون کلمه ک نوشتم فکنم زدن

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
@نی_نی_یار_شب     برگردون تاپیکووووووو  لطفااااااااا  خاهشاااااا

تاپیکم برگشت گلی

تاپیکم برگشت گلی

ع پس الکی خودمو جر دادم😑😂

بنظرم قفل کن چون بازم گزارش میزننا

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
ع پس الکی خودمو جر دادم😑😂 بنظرم قفل کن چون بازم گزارش میزننا

ن نیست😐😐😐😐😐😐

ن نیست😐😐😐😐😐😐

خب بازم ترکید دیگ 

تازه فهمیدی

ع پس الکی خودمو جر دادم😑😂 بنظرم قفل کن چون بازم گزارش میزننا

من الان انلاین شدم دیدم پیام برام نیومده نگو باز ترکوندن منو😑🙁😑😑😑😑 

@نی_نی_یار_شب  عشقم میشه تاپیکم برگردونی برش گردن قفل میکنم🙏❤