2777
2789
عنوان

نی نی یار بیا🥺🥺🥺❤💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5349 بازدید | 127 پست
خب بازم ترکید دیگ  تازه فهمیدی

اره الان رفتم داخلش دیدم ترکیده

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
زدن دیگه @نی_نی_یار_3     باز کاربرا دوره افتادن چیکار تاپیک این بنده خدا دارن

باز ترکوندن 

چشونه واقعا😐

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باز ترکوندن  چشونه واقعا😐

@نی_نی_یار_پنج من امروز عصبیما معلومه تاپیک این چرا میترکه هی

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

من الان انلاین شدم دیدم پیام برام نیومده نگو باز ترکوندن منو😑🙁😑😑😑😑  @نی_نی_یار_شب &nbs ...

@نی_نی_یار_شب‍ ‍

نی نی برگردون نی نی 😟 

کمتر از ۵۰ روز مونده ب اینکه انتظارم تموم  شه🌱🙂تویی ک داری امضامو میخونی برام صلوات میفرستی ؟😍بوس بهت❤این ۵۰ روز برام خیلی سخته🙂🖤ولی تموم میشه می دونم🙂
پناه چرا تاپیکت ترکید💔 داشتم میخوندم 

اره این همه نوشتم بخدا دستم خسته شد

باز ترکوندن😔نی نی یار تگ کن شاید قبول کرد حرف شمارو

@نی_نی_یار_پنج   من امروز عصبیما معلومه تاپیک این چرا میترکه هی

۵ هستش؟؟☹🥲💔

@نی_نی_یار_پنج  

ینی فکر میکنن دروع میگه؟؟ ک گزارش میزنن

نه بخاطر یک کلمه بود 

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 

@نی_نی_یار_پنج    

تاپیک رو برگردون لطفا نی نی یار

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 
پناه چرا تاپیکت ترکید؟ تازه میخواستم پستای جدیدو بخونم. مگه کسی چیزی گفت

ن گزارش میزنن بعضیا

حالا مخالفن با عشقو اینا

یا بخاطر اون کلمه ک ب شوخی نوشتم نمیدونم🙂💔 نی نی یارام جواب نمیدن

@نی_نی_یار_3  

عزیزم میشه کمک کنی؟

اون عقده ایا کی ان که گزارش میزنن. اه

نمیدونم ده نفرم ک گزارش بزنن فکنم میپره

خیلیا بدشون میاد دیگ 

چرا تاپیک ترکید کدوم گ.و.س.ا.ل.ه گزارش میزنه اه اعصابم خورد شد

زندگی جرم داد لطفا با من کل کل نکن اگه دیدی عکس گذاشتی نظر ندادم بدون زشتی ولی روم نشده بگم 😐من عاشقم لطفا برای رسیدنمون یه صلوات بفرس 🥲💔🌷مرسییییییییی