استارتر اینقدر بچه ها گفتن که تاپیکهای قبلی تو خوندن که رفتم تقریبا همه رو خوندنم دخترم یه کم روی عزت نفست کار کن اگه به این آقا هم برسی هر بلایی بخواد سرت درمیاره و تهش میگه نمیخواستمت بزور خودتو چسپوندی بهم خدایی از این همه بالا پایین حق به خانواده ت میدم دیگه نخوان ارتباطی بین تون باشه یکی یه جا بهت گفته بود اگه عاشق باشی دوست داری عشقت خوش باشه حتی اگه کنارت نباشه و این حس تو عشق نیست واقعا همین طوره عاشقای واقعی درسته تمام تلاششون و میکنن که به عشقشون برسن ولی اگه اون با کس دیگه ای خوش بود با خوشی اون خوشن این حس هرچی هست عشق نیست خودتو از این آدم سمی دور کن دختر خوب با خانواده و موفقی هستی به داشته هات فکر کن
چیزی که مال تو باشه به تو برمیگرده دیگه ده سال از این عشق گذشته و سه چهارساله تو فراز و نشیبی اینقدر که اولین تاپیکت تو خوندم فکر کردم اونی که اونجا راجب بهش صحبت میکنی کس دیگه ای گاهی به خودت می آمدی ولی باز تو این چرخه افتادی تا نخواهی روی خودت کار کنی زندگیت همینه
برو کتاب زندگی خود را دوباره بیافرینید
رو بخون ببین تو کدوم چرخه معیوب افتادی خودتو از این تله بکش بیرون روی خودت کار کن بعد به اونم فرصت بده ولی نه فرصتی که دوباره تورو بشکنه بلکه فرصتی که تو رو بدست بیاره
اینقدر بره و بیاد تا دهن همه یاوه گوها رو ببنده تا اعتماد پدر و مادرت رو برای اینکه می تونه تو رو خوشبخت میکنه بدست بیاره
این یه قاعده است و برای همه مردم دنیا یکسانه اگه چیزی رو راحت بدست بیاری قدرشو نمی دونی واسه تو اون با ارزشه چون براش تلاش. زیادی کردی ولی اون نه قدر تو رو میدونه و نه تلاشی برات میکنه دعا میکنم خدا بهت استقامت کافی بده که یاد بگیری شاد بودن خودت رو توی خودت پیدا کنی نه دیگران