2777
2789
عنوان

حذف تاپیک حق ماست......

209 بازدید | 28 پست

سلام و عرض ادب خدمت همگی 

لطفا به این متن توجه کنید❗️❗️❗️

دوستان عزیز در مورد اعتراض برای گزینه حذف تاپیک هر کاربر ما حتی با زدن تاپیک های اعتراضی هم به خواستمون نمیرسیم... 

به این خاطر که ما با این کار فقط داریم کمک میکنیم تا بازدید ها بالا برن و این مسئله به نفع عوامل سایت هست ... 

من و یکسری از دوستان تصمیم گرفتیم فردا به هیچ وجه تاپیک نزنیم چه تاپیک های اعتراضی و چه تاپیک هایی با موضوعاتی دیگه... 

لطفا برای این تصمیم به ما کمک کنید و با همکاری هاتون خوشحالمون کنید ... 

اگه موافق هستید در این تاپیک اعلام موافقت و این متنو کپی کنید و به صورت تاپیک بزارید دقیقا باهمین عنوان ... 

فقط خواهشمندیم همکاری کنید... 

امیدواریم این روش جواب بده.... 

لطفا از ساعت 00:00امشب شروع کنید و برای مدتی تاپیک نزارید 

از همراهیتون مچکریم ...

من خودم ازصبح فعالم‌چلی بخدا هیچچچچ ارزشی نداریم برای خانم تهرانی 

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون نی نی یار حیااااا کن حذف تاپیکووووو رها کن📢📢📢📢📢📢📢📢📢حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدددددد📢📢📢📢📢📢📢مارو از تعلیق نترسون

هرچه قدر بگین 

فردا همون تعداد کاربر هست که بیاد و درمورد مشکلش تاپیک بزنه 

الکی سایت رو به هم می‌ریزید آخرش هم چیزی نمیشه

پسرم   وای پسر پسر گزارش بزنین الان میخورمتون   نه ممدم نه امیرم گیر ندین . میگویند « مریلین مونرو » بازیگر و خواننده معروف آمریکایی یک وقتی نامه ای به « آلبرت انیشتین » نوشت و گفت : « فکرش را بکن که اگر من و تو با هم ازدواج کنیم ، بچه هایمان به زیبایی من و هوش و نبوغ تو ... چه محشری می شوند » » انیشتین هم در جواب نوشت : « ممنون از این همه لطف و دست و و دلباری شما ! واقعا هم که چه غوغایی می شود ، ولی این یک روی سکه است ؛ فکرش را بکنید که اگر قضیه برعکس شـود چه رسوایی بزرگی برپا می شود...😉
حذف تاپیکککککک حق ماستتتت📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢ما ساکت نمیشیم حقمونو بدیدد ...

الله اکبر 

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

طبیعیه که عوامل سایت برای سایت هزینه میکنن و هزینه ها باید با بازدید تبدیل به درامد بشه

شمام هرچیو تاپیک نکنین که بعد عز و جز کنین پاکش کنن

نسنجیده حرف نزنین تا از این قابلیت بی نیاز بشین

الحمدلله رب العالمین❤
ما موافق نیستیم  دغدغه های مهمتون 😂

شما دقیقا نمونه بارز همونایی هستی که به وضعیت مزخرف اهمیت نمیدی و راضی هستی حقتون هست هیچ امکاناتی ندارید چون نمبخواین یه تکونی به خودتون بدید این سایت شاید خیلی مسئله ی مهمی نباشه اما یه شما یاد میده چیزی که حقتون هست رو بگیرید حتی اگه کوچیک باشه...

دختری از جنس باران بی صدا در خود میبارد :)
هرچه قدر بگین  فردا همون تعداد کاربر هست که بیاد و درمورد مشکلش تاپیک بزنه  الکی سایت رو ...

اگه همه نگاه کنن و بگدرن دقیقا فقط الکی سایت شلوغ میشه اما اگه شده حتی یه نفر همکاری کنه حداقل تعداد تاپیکا کمتر میشه و اینطوری ضرر میکنن

دختری از جنس باران بی صدا در خود میبارد :)