2777
2789

❌❌این سایت با کامنت و تاپیکای ما درآمد داره 

پس لطفاااا ، خواهشاً همکاری کنین 

از ساعت ۱۲ شب به بعد نه پست میذاریم نه تاپیک 

همه قرار نیس همههه کاربران همه تاپیکاشون رو پاک کنن 

فقط اونایی که باعث شناسایی میشه 

لطفاً همین متن رو بذارین تو تاپیک بقیه اینجوری افراد بیشتری میخونن

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلق داره 

باید انقدر‌ بشینی بفهمی 

من انقدر‌ بهم گفتن 

آخر نشستم فهمیدم 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

اول بافاصله نیم میترازماشین بغلی می ایستی ومیری جلو تا آینه شاگردبرسه ابتدای کاپوت ماشین بغلی

بعد به فرمون دست نمیزنی چون صافه میزنی دنده عقب ومیای عقب تا چراغ خطرماشین بغلی رو وسط پنجره سه گوش ماشین خودت ببینی ترمزمیکنی فرمون رویه دوربه سمت راست میچرخونی ومیای ومیای عقب تا آیینه سمت شاگرد بیفته روی چراغ خطرماشین بغلی ترمزمیکنی درجاکل فرمون روبه چپ میچرخونی ومیای عقب وتمام

من خیلی ازروشهارورفتم ولی این عالیه فقط چندتانکته داره اول فاصله باماشین بغلی حتمانیم مترباشه دوم تودنده عقب فرمون دوم حتمایک دوربه راست بچرخونی نه بیشتر سوم فرمون آخرتو دنده عقب حتمادرجا وکامل به چپ باشه

فاصله اینه ی خودت تا اینه ی ماشین بغلی اندازه ی یه اینه باشه 

یکم جلوتر از اینش توقف کن

بزن‌دنده عقب 

راهنما راست بزن

اروم حرکت کن 

به محض اینکه از ابتدای لچکی پشت ماشینو دیدی فرمون رو‌ اروم بچرخون سمت راست ، باید این چرخش اروم باشه یعنی زمانی تموم بشه که اینت برسه به دستگیره ی در عقبی ماشین 

بعد اروم‌بیا تا واسط درب جلوی ماشینت بیفته رو ارم ماشین بغلی یا اگه صندوق نداره بیفته رو انتهای چراغ ماشین 

اونوقت ترمز بزن و‌دو دور فرمون رو‌بچرخون‌چپ 

و حالا اروم بیا عقب 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

این سایت با کامنت و تاپیکای ما درآمد داره 

پس لطفاااا ، خواهشاً همکاری کنین 

از ساعت ۱۲ شب به بعد نه پست میذاریم نه تاپیک 

قرار نیس همههه کاربران همه تاپیکاشون رو پاک کنن 

فقط اونایی که باعث شناسایی میشه 

لطفاً همین متن رو بذارین تو تاپیک بقیه اینجوری افراد بیشتری میخونن

اگر چه بیشعور است ولی جان ما هست هنوز 😕