2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رفتیم بخریم از همون مغازه دعوا شد کی طبقه ی بالا باشه،والا ترسیدم با این که اتاق بسیار کوچک هست ولی باز هم جداجدا گرفتم به خدا ترسیدم لج کنن همدیگر رو از بالا هل بدن 

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

من تخت خواب کشویی یا میزبان‌مهمان را دارم  سه سالی میشه خریدم پسر کوچیکم بالا میخوابه بزرگه پایین خودشون که  راضین 😁 من از خدامه لااقل اتاق شلوغ نمیشه انگار یک تخت خواب دارم چون پایینی کشویی قشنگ میره زیر تخت بالایی

ببین اگر سقف بلنده خوبه وگرنه اون بالایی حس خفگی داره 

تو سایت بُلج یک‌مدل داره حالت ال هست دو طبقه ببین

دوستم اتاق خواب بچه هاش خیلی کوچک بود معرفی کردم رفت خرید خیلی راضیه

فعلا امضا ندارم
من میخواستم بخرم ولی گفتن طبقه بالا گرم میشه جاش دیگه تکی گرفتم

ما کولر داریم .شهر گرمسیری هستیم. بجز یکی دوماه زمستون بقیه سال رو کولر روشنه و طبقه بالا تازه نزدیکتره به کولر .از این جهت فک نکنم مشکلی بشه .بیشتر میترسم بچت ها سرطبقه بالا و پایین دعواشون بشه و استفاده نشه

من تخت خواب کشویی یا میزبان‌مهمان را دارم  سه سالی میشه خریدم پسر کوچیکم بالا میخوابه بزرگه پای ...

اینو دیدم ولی در طول روز هی اون تخت پایینی رو  جمع و باز  میکنید؟ مثلا عصر بخواد پسرتون بخوابه 

اینو دیدم ولی در طول روز هی اون تخت پایینی رو  جمع و باز  میکنید؟ مثلا عصر بخواد پسرتون بخ ...

کلا عصرا نمیخوابن دوتاشون ..بزرگه ۱۸ سالشه کوچیکه ۷ . دوتاشون عادت به خواب  عصر ندارن . مگر که واقعا خیلی خسته باشن که بخوان بخوابن