از پینترست و سایتهای خارجی ایده تدریس خلاقانه پیدا کن
بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن. https://eitaa.com/gisooarusak تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
برنامه ریزی کردم که بازی و قصه گویی داشته باشم اما اینقدر بچه ها دونه دونه و دیر میان اصلا میخوره تو ...
به والدینشون بگو نظم و رفت و آمد تو کلاس برای شکل گیری شخصیت بچه ها خیلی مهم. بزار اونا رعایت کنن معمولا وسط کلاس تایم استراحت بزار بچه ها ببینن کلاس شاد و فانی دارن خودشون یگه راغب میشن زود سر کلاس میان