2777
2789

من مربی کلاس نقاشی بچه ها هستم  به نظرتون چیکار کنم که کلاس جذاب تر بشه و خیلی بی حال نباشه

شماها باورتون میشه اگه ح ک و م ت عوض بشه دیگه کسی اختلاس میلیاردی نکنه

از پینترست  و سایتهای خارجی ایده تدریس خلاقانه پیدا کن 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم میره کلاس نقاشی

آخرای کلاس خیلی بی حالو کسله 

اما چون نقاشیو دوسداره میره

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

دختر منم میره کلاس نقاشی آخرای کلاس خیلی بی حالو کسله  اما چون نقاشیو دوسداره میره

آره کلاس منم همینجوره هم بچه ها و هم خودم بی حال میشیم

پس فقط مشکل من نیس

تو کلاس حتما یه تایمی موسیقی و بازی داشته باشید

برنامه ریزی کردم که بازی و قصه گویی داشته باشم اما اینقدر بچه ها دونه دونه و دیر میان اصلا میخوره تو ذوقم 

آخه نمیشه که برای یه بچه قصه بگم خود بچه هم حس کردم که معذبه خودمم معذبم

امروز دیگه یکی شون یه ربع به آخر کلاس اومد!!!

برنامه ریزی کردم که بازی و قصه گویی داشته باشم اما اینقدر بچه ها دونه دونه و دیر میان اصلا میخوره تو ...

به والدینشون بگو نظم و رفت و آمد تو کلاس برای شکل گیری شخصیت بچه ها خیلی مهم. بزار اونا رعایت کنن معمولا وسط کلاس تایم استراحت بزار بچه ها ببینن کلاس شاد و فانی دارن خودشون یگه راغب میشن زود سر کلاس میان