2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان😞🥺

124 بازدید | 20 پست

بچها میشه دعام کنین باردار بشم🥺شوهرم و خانوادش و خانواده خوذم خیلی بچه دوست دارن. 

برادرشوهر کوچیکم همیشه میپرسه زنداداش پس کی میخای بچه بیاری واسمون.نمیدونه من خاک برسر تنبلی شدید دارم باردار نمیشم. دیگ ازقرص و دارو خسته شدم. ۸ماهه دارو میخورم اما نمیشه..... هعی خدا

الهی امین عزیزم 

دارو چیا میخوری؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم برا شما جواب بده یا نه ولی قطره ویتاگنوس بخور یکی دو ماه خیلی ها باهاش نتیجه گرفتن 

صبح ناشتا ۴۰ قطره بخور خیلی تلخه ها ولی هم تو بستش نوشته داروی زنان هم اینکه نوشته برا برطرف کردن تنبلی خیلی خوبه و تو این سایت خیلی نوشتن باهاش جواب گرفتن

خیلی بده که به خاطر افکار دیگران میخای بچه بیاری

تازه به خاطر اونا به خودت میگی خاک برسر چون بیماری داری که دست خودت نیس!

چرا به خودت ارزش قایل نیستی فردا چطوری میخای اون بچه رو تربیت کنی و بهش یاد بدی که به عنوان یک انسان با ارزشه؟

حالا برای تنبلی تخمدان فقطاصلاح سبک کن و ناامید نشو 

هرکس انجام داده و ناامید نشده نتیجه گرفته

فقط باید صبور باشی چون کار یکی دوماه نیس

من پونرده سال درگیر تنبلی بودم آخرشم همین اصلاح سبکو ولطف خدا باعث شد نتیجه بگیرم

ولی اینم بگم حرف مادرشوهر خواهر شوهر و حتی خود شوهر اصلا به کتفمم نبود 

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

منم تنبلی شدید داشتم تو تاپیک گفتم چیکار کردم باردار شدم آخر صفحه دو 

برات صلوات فرستادم ان شاالله  باردار بشی و بارداریت به سلامتی باشه گلم... 

اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ داره

اگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که می‌ترسی نخور

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار-

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

مطالب تاپیک منو بخون برای جنسیت و تقویت و زود باردار شدن داره ان شاالله به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9996700/کلی-مطلب-دارم-برای-تعیین-جنسیت

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اصلاح سبک چطوریه

اینستا داری؟

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

۵ماه کلومفین. سه ماه لتروزول. امپول اچ سی جی زدم یبار نگرفت. متفورمین. 

حالا در کنار دارو اینا یه چیزی بهت میگم اینو رعایت کن گلم 

هرررر روز روزی یک ساعت تا دوساعت پیاده روی کن 

و نمک و شکر کم مصرف کن 

دوماه اینارو انجام بده ان شاالله برات جواب بده 

منم همسرم اسپرمش ضعیفه باردار نشدم هنوز🥺

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️
حالا در کنار دارو اینا یه چیزی بهت میگم اینو رعایت کن گلم  هرررر روز روزی یک ساعت تا دوساعت پی ...

باشگاه میرم عریزم

واسه تقویت اسپرم واسه شوهرت خرنوب بخر ب اندازع ۴۰روز بدع بخوره خیلی خیلی خیلی خیلی برای تقویت اسپرم موثره من شوهرم خیلی ضعیف بود اما از وقتی خرنوب میخوره خیلی خیلی بهتر شده. هروز به اندازه یک قاشق مربا خوری خرنوب پودرشده بریز داخل اب جوش بده بخوره. ببین تا۴۰روز مرتب ها