2777
2789
عنوان

شوهر خواهر

1502 بازدید | 68 پست

وایییی میاد خونمون خیلی حرصمون میده، پر از افادههه 

داماد ای الان چرا اینجوری شدن؟؟ تازه کادوی تولد بهش دادیم یه بار تشکر نکرد بعد پررو پررو هر روزم میاد خونمون خیلی غذای مجانی دوس داره😐جاییم مارو نمی‌بره انقد هم فضولهههه دوس داره فقط زور بگه واقعا حیف خواهرم که اینجوری شوهر کرده، تازه خواهرمم پر میکنه علیه ما، میگه من اومدم باید به احترامم بلند بشن بیان در رو برام باز کنن 😐😐خیلی پرروعه خیلیم ازش بدم میاد بخاطر این اخلاقای چرتش، شوهر کردن خواهرم رو دیدم دلم نمیخواد شوهر کنم با این وضع چون میدونم زندگی منم بهم میزنه این داماد فضول، یه بارم خواستگار داشتم از همسایه هاشون به پسره نمیدونم چی گفته بود دیگه پاپیش نذاشتن😏

زن این شکلی رو میتونم تحمل کنم  ولی مرد نه  خداوکیلی چرا مامان بابات چیزی بهشون نمیگن

چیزی بگیم عقده یی تر میشه، چون خونوادش رو گذاشته کنار هر چی عقده هس از ما در میاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر خواهرتون که میاد جلوش بلند نمیشین؟ در روش باز نمی کنید

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

هر روز به چه بهونه‌ایی میان خونه‌ی شما برا غذا؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

هر روز به چه بهونه‌ایی میان خونه‌ی شما برا غذا؟

به بهونه یی اینکه خونه ی ما نزدیک بازاره، میگن رفتیم بازار گفتیم پیش شما هم بیایم، یا ما بیرون باشیم میگن کجایین ما داریم میایم خونتون 

این میگه همه باید جلوی در به صف بشن واسم 🤣ولی خودش جلوی مامانم لنگ دراز میکنه

چه پررو هست

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

خوب این دامادتون فکر میکنه منت گذاشته امده خواهرت را گرفته یاخواهرت کورو کچل بوده

خواهرت خودشا داده دستش وکوتاه امده تازه باید منتم بذاره سر شوهرش هرروز میایی خونه مااحترام بذار به خانواده م صمیمی باش باهاشون 

کافیه یه باجناقم داشته باشن اونوقت که دیگه یه غرو قمیشی میان برای خانواده دختر بدبخت. 

بخدا از ترس رفتاراش میترسم شوهر کنم، میدونم کلی ایراد میگیره همینجوریشم بعد یه کاری میکنه طلاق بگیرم خیلی وحشتناکه رفتاراش

چه پررو هست

خیلی پرروعهههه وای سالی ی بار چطور بشه دعوتمون کنه،چند روز پیش تولدش بود بعد دعوتمون کردن خونشون بعد از مدتها، یه غذایی پخته بودن گفتم الان اگه ما اینو براش میپختیم میخواست بگه دو تا دونه مرغ دادن بهمون 😐

الان همه میگن چه پرو  حق داری ولی من یه بار گفتم داماد اخری مادر شوهرم همین شکلیه  همه به من گفتن به تو چه دوست داره 

گفتم همش خونه مادر شوهرم  با زنش چتره

گفتن به تو چه خونه مادرشه 

گفتم کسی رو راه نمیده گداست

گفتن به تو چه 

ببینید رفتار زشت زشته به همه فشار میاد چه من که عروسم چه این خانم که خواهر زنه 

فقط نظر می دید فکر کنید