2777
2789
عنوان

گرما زدگی

185 بازدید | 12 پست

بچه ها من ۱۰ هفته باردارم ظهر که هوا گرم میشه خیلی گر میگیرم تا شب حالم بده. دیشب اصلا نخوابیدم خستگی، حس خفگی و سردرد داشتم صبحم هرچی خوردم ببخشید دو دیقه نشد بالا اوردم. اینا میتونه از گرما زدگی‌ باشه یا ویروسی چیزی هست؟

دوش بگیر ظهر 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

قندت چند بوده ؟ این دفعه رفتی حتما به دکترت بگو 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس های خنک بپوش

بیرون نرو

داروی های ضد تهوع ای که دکتر داده رو مصرف کن

شربت ابلیمو بخور

خیار و کاهو و گوجه و.. بخور..

پاهاتو تو تشت آب بزار..

هوا گرگه و گر گرفتگی تو باردارها عادیه و تحملش سخت..هرچی پا به ماه تر بشی شرایط سخت تر هم میشه

لباسهای گشاد و نخ بپوش تا جایی که ممکنه لباس زیر هم نپوش..

وای یاد خودم افتادم..

پا به ماه بودم.. اداره برق و اب لعنتی اب و برق رو دقیقا از سر ظهر قطع میکردن تا غروب.. هلاک میشدم تا برق بیاد و کولر رو بزنم یا بتونم برم حموم..

یه تشت اب پر میکردم میزاشتم تو حیاط..اب و برق که قطع میشد میرفتم با اون اب خودمو خیس میکردم تا خنک شم😭

اصلا تو غذا ادویه نزن..فقط زرچوبه و رب و نمک.. گوشت گوسفند و ارده و خرما و.. چیزای طبع گرم هم نخور ...

دقیقا صبحونه خرما و چایی خوردم درجا بالا اوردم 😶 نمیدونم بخاطر گرما بود یا واقعا مریض شدم

دقیقا صبحونه خرما و چایی خوردم درجا بالا اوردم 😶 نمیدونم بخاطر گرما بود یا واقعا مریض شدم

عزیزم الان خرما خیلی گرمه 

من صبح ها ناشتا ترشی میخوردم 

غوره الان هست باهاش غذا درست کن 

فقط از سنگک استفاده کن بربری سمه چون خیلی نشاسته داره 

نون جو بتونی بخوری عالیه 

خیل رعایت کن 

شبا برنج و غذاهای کربوهیدرات دار نخور به جاش پروتئین بیشتر مصرف کن 

قارچ کبابی خوبه 

به جاش سال بعد این موقع دوتایی با نی نی زیر کولر خوابیدن ♥️😁