2777
2789
عنوان

کودک بی کلام

1390 بازدید | 45 پست

سلام دوستان. ساعت نزدیک ۴صبحه. ولی من خوابم نمیبره. پسرم اوتیسم خفیفه. ولی اصلا کلام نداره. دوسه تا کلمه یاد میگیره و میگه هفته بعد دوباره از دست میده. ۴سالش تموم شده و وارد ۵سالگی شده. دارم دیوونه میشم. از یکسالگی کلاس کاردرمانی و گفتار درمانی میبردم. ماهی ۱۸میلیون هزینه کلاس میدم. هر روز صبح تا ظهر مرکز اوتیسم روش aba باهاش کار میشه‌. هر روز عصرم کلاس کاردرمانی و گفتاردرمانی نداره. کاردرمان هاش خیلی ازش راضی هستن و میگن پیشرفتش در کاردرمانی خیلی خوبه و سطحش هر بار داره بالاتر میاد ولی هیچ پیشرفتی در گفتار نمیکنه. کلا پسر آروم و خوش اخلاقی هم هست .پرخاشگری اصلا نداره و نسبت به قبل دستورپذیرتر شده. روش های فلورتایم و prt هم باهاش زیاد کار شده. حالا کاردرمانگرش میگه چون تا الان صحبت نکرده احتمال اینکه دیگه صحبت نکنه زیاده. گریم گرفته. به چهره قشنگش و معصومیتش که نگاه میکنم .... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم کاردرمانگرش اشتباه میکنه‌. بسیاری از بچه های اوتیسم تا حدود ۶ سالگی حرف نمیزنن. شما باهاش زیاد صحیت کن میدونم شرایط سختی داری اما تو خونه مثل رادیو دائما در حال حرف زدن باش. هر کاری که میکنی توضیح بده و موقع خوابوندنش هم باهاش حرف بزن و کتاب بخون. صبور باش درست میشه چون اوتیسم خفیف هست حتما حرف میزنه به زودی

عزیزم چرا حرف نزنه بهت قول میدم حرف میزنه والا پزشک های متخصص هم نژر قطعی نمیدن چه برسه به.... پس ...

خیلی خستم. دلم خیلی شکسته. همه کار برای این بچه کردم. خدا میدونه چقدر من و باباش دوسش داریم و براش زحمت میکشیم.همه آرزوی ما این شده ده تا کلمه بکار ببره . بغض شدید کردم.

خیلی خستم. دلم خیلی شکسته. همه کار برای این بچه کردم. خدا میدونه چقدر من و باباش دوسش داریم و براش ز ...

والا بچه آبجی من تا چندسالگی حرف نمیزد حتی کلمه هم نمیگفت

بخدا قسم میخورم یه روز بچه شما هم حرف میزنه اصلا نگران نباش

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۱_۲۰۳۱۰۱۶۸۴_jzlj.mp4/

نه عزیزم کاردرمانگرش اشتباه میکنه‌. بسیاری از بچه های اوتیسم تا حدود ۶ سالگی حرف نمیزنن. شما باهاش ز ...

اخه میگن چون تو گفتارش پسرفت میکنه امید خیلی کمی هست. ولی ارتباط خیلی خوبی میگیره و تماس چشمی خوبی هم داره. اینقدرم باهوشه که همه چیز رو فورا یاد میگیره.

عزیزم فدای دلت بشم خدابزرگه  گلم پسرتون از فضای مجازی یا تلویزیون استفاده میکنه؟

خدانکنه عزیزم. از ۶ماهگی تا یک و نیم سالگی کارتون زبان انگلیسی زیاد دید. بعدش کلا ازش گرفتیم. الان نه تلویزیون میبینه نه گوشی بهش میدم. به ندرت پیش میاد یه برنامه ببینه. سرجمع شاید یکی دوساعت در هفته . بیشتر مواقع کلاس هست. از شنبه تا پنجشنبه هر روز صبح و عصر کلاس میره.

خدانکنه عزیزم. از ۶ماهگی تا یک و نیم سالگی کارتون زبان انگلیسی زیاد دید. بعدش کلا ازش گرفتیم. الان ن ...

کاش همون یکی دو ساعت رو هم قطع کنی گلم

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی

چون اوتیسم خفیفه حتما به حرف میاد ناراحت نباش عزیز

من خواهرم اوتیسم شدیده اصلا آروم قرار نداره ... حرف میزنه ولی یه سره در حال پرخاش و دعواس الان هفت سالشه ، پدر مادرمم خیلی نمیتونن هزینه کلاس خصوصی بدن ... معلوم نیست عاقبتش چی میشه😔

عزیزم از خدا بخواه، خودش نور به زبونش بیاره  توکلت به خودش باشه ان شاء الله مشکلت حل میشه  ...

خیلی از خدا خواستم‌ خیلی هم نذرش کردم. مستاصل شدم.نمیدونم باید چیکار کنم.اینقدر که این بچه مثل ماه میدرخشه و قشنگه. تحمل نگاه قشنگش خنده های قشنگش ندارم. همه چیزش عالی . وقتی نمیتونه حرف بزنه آرزوی مرگ میکنم.

خیلی خستم. دلم خیلی شکسته. همه کار برای این بچه کردم. خدا میدونه چقدر من و باباش دوسش داریم و براش ز ...

گلم به غیر از کلام چه علائم دیگه ایی داره. بعد چرا از یک سالگی گذاشتید؟ اصلا الان چقدر حرف میزنه چیا میگه؟