2777
2789
عنوان

کودک بی کلام

| مشاهده متن کامل بحث + 1399 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی از خدا خواستم‌ خیلی هم نذرش کردم. مستاصل شدم.نمیدونم باید چیکار کنم.اینقدر که این بچه مثل ماه م ...

ان شاء الله دستای سه ساله ارباب زبون بچتو باز کنه🤲 

برات دعا میکنم عزیزم 🌱

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگتره❤️اللهم عجل لولیک الفرج علیه السلام 🌱
خیلی از خدا خواستم‌ خیلی هم نذرش کردم. مستاصل شدم.نمیدونم باید چیکار کنم.اینقدر که این بچه مثل ماه م ...

گلم یه مدت به جای این کلاسا بذارش مهد پارک که شلوغ باشه ببر ببین نتیجه چی میشه.  دکتر میگفت مهد تاثیرش بیشتره. 

گلم یه مدت به جای این کلاسا بذارش مهد پارک که شلوغ باشه ببر ببین نتیجه چی میشه.  دکتر میگفت مهد ...

اخه مهد که اینجوری قبولش نمیکنن. حداقل مرکز هواشو دارن و درست و حسابی باهاش کار میکنن. از لحاظ کاردرمانی عالی پیش میره. ولی گفتارش شکل نمیگیره

آره که میشنوه عزیزم برو بخواب اصلا غصه نخور اوتیسم های شدید هم حرف میزنن از شما که خفیفه😄

اخه من میدونم ۴۰ درصد از بچه های اوتیسم کلا بی کلام هستند. ترس وجودمو گرفته که پسر منم جز این ۴۰ درصد باشه

ناراحت نباش گلم

پسر همسایه ما الان شده ۵ سال و ۱۰ ماهش تازه میگه مامانی

بابا خاله 

دکتر و اینام نمیبردن 

توکلت به خدا باشه

غمی‌افتاده‌بر‌جانم‌که‌درمانش‌نمی‌دانم..!!❤️‍🩹 کاربری‌دست‌دونفره‌منو‌دوستم🫂❤️
اخه من میدونم ۴۰ درصد از بچه های اوتیسم کلا بی کلام هستند. ترس وجودمو گرفته که پسر منم جز این ۴۰ درص ...

مطمین باش پسر شما نیست جز ۴۰درصد

uupload.ir/view/inshot_۲۰۲۵۱۲۲۶_۰۰۴۳۴۱۸۶۸_2is.mp4/

ناراحت نباش گلم پسر همسایه ما الان شده ۵ سال و ۱۰ ماهش تازه میگه مامانی بابا خاله  دکتر و ای ...

مشکل اینه که میدونم همه بچه ها مثل هم نیستند.بعضی هاشون فقط تاخیر گفتار دارن و مشکل دیگه ندارن. بعضی هاشون فقط مشکلات حسی دارن. بعضی هاشون اوتیسم هستن. از طرفی هیچ دوبچه ی اوتیسمی مثل هم نیست. ترس از آینده ی نامعلوم دارم.

مشکل اینه که میدونم همه بچه ها مثل هم نیستند.بعضی هاشون فقط تاخیر گفتار دارن و مشکل دیگه ندارن. بعضی ...

نترس قول میدم به زودی حرف میزنه 

فقط سردی بهش نده چیزای گرم بهش بده 

غمی‌افتاده‌بر‌جانم‌که‌درمانش‌نمی‌دانم..!!❤️‍🩹 کاربری‌دست‌دونفره‌منو‌دوستم🫂❤️
چرا قبول نکنند؟ یعنی پسرتون هیچی حرف نمیزنه؟ جمله میگه یا نه؟

حتی مامان و بابا هم نمیگه. واسه همین نمیتونه با بچه های دیگه ارتباط بگیره. از دور نگاهشون میکنه و حتی بهشون لبخند میزنه یا کنارشون وایمیسه ولی نمیتونه ارتباط بگیره. بچه های دیگه هم وقتی میبینن پسر من چیزی نمیگه ترجیح میدن با بچه های مثل خودشون که حرف میزنن هم بازی بشن

مشکل اینه که میدونم همه بچه ها مثل هم نیستند.بعضی هاشون فقط تاخیر گفتار دارن و مشکل دیگه ندارن. بعضی ...

سلام ، خدا وقتی تاج مادری رو روی سر ما قرار داد با صبر و آرامش این تاج رو زیباتر کرد ، دوست عزیزم حتما خدا میخواد تاج مادری شما درخشان تر از قبل بشه ، پس دل بسپار به حکمتش و صبر و آرامش داشته باش ، فرزند زیباتون که الهی چشم رحمت بهش باشه آیندش رو تو چهره ی شما میبینه ، الهی فدای دلت بشم سعی کن آرامش داشته باشی تا فرزندتون بدور از اضطراب این دوران رو طی کنه و ان شاءالله به حق حضرت زهرا به زودی زود با صدای زیباش ، خستگی رو از جسم و روحتون دور کنه ❤️❤️❤️❤️

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . .