فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
البته الان ظهرنویسی نمیکنن تو سامانه صیاد منتقلش میکنن چکو یعنی پسرخاله شوهرت بیاد اون چکو منتقل کنه به خواهرشوهرت یعنی در اصل اون دارنده چک به حساب بیاد فک کنم اینجوری بشه چکو به عنوان ضمانت داد
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
یعنی مهم نیست وام میگیری چک به اسم کسی دیگه باشه برای ضمانت قبول میکنن؟
آره ممکنه از خود بانکم بپرسین حالا
فکر کردم شاید دروغ میگه ازش پرسیدم قبلا ولی درست جواب نمیداد ولی الان نگاه کردم دیدم اصلا چک پسرخاله هم نبود اسم یکی دیگه بود یعنی اون پس خالش چک کسی دیگه رو داده به خواهرش