موموچ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 2170 عنوان فوم شستشو 106 بازدید | 10 پست پوست خشک تا نرمال و یکم آسیب دیدهفوم شستشو بهتره یا ژل؟ 1402/04/20 | 00:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 47459 فرقی ندارهولی کلا فومعالیهههه 🤍💍//با احترام،به دلیل تاهل هیچ گونه درخواست دوستی تحت هیچ عنوانی از هیچ جنسیتی پذیرفته نمیشود.ممنون از درک و شعور شما//
delniiiiiiiii عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 7383 ژل من فقط مارک دیپ سنس می زنم منممم اصلا جز دیپ سنس از چیزی راضی نیستم 🤍
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 15654 فوم برا من عالی بود تاچمی مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
غنچه4565 عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 1078 شاید فوم بهترباشه چون ژل مݓل لایه برداره خیلی پاک میکنه و صورتو خشک میکنه براشمام که نوع پوستتون اینجوره مناسب نیست،و حتما ختما فوم مخصوص پوستت بخر
موموچ مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 2170 شاید فوم بهترباشه چون ژل مݓل لایه برداره خیلی پاک میکنه و صورتو خشک میکنه براشمام که نوع پوستتون این ... من پوستم نمیدونم چرا دوماهه یه سمت گونه و بینیم خیلی قرمزه خارش و دردی نداره فقط قرمز و کدر
غنچه4565 عضویت: 1399/06/02 تعداد پست: 1078 من پوستم نمیدونم چرا دوماهه یه سمت گونه و بینیم خیلی قرمزه خارش و دردی نداره فقط قرمز و کدر احتمالا حساسیته شایدم فصلی فوم شستشو برا پوست های حساس بخر پاک کنندگیش نسبت به فوم برا پوست خشک و چرب کمتره اما دیگه برا پوست حساسه