2777
2789
عنوان

نحوه برخورد با بچه ۶ ساله

154 بازدید | 11 پست

بچه ها داداشم ۶،۷ سالشه سال بعد کلاس اول صبحا باهم می‌مونیم مامانم شاغل بعد من می‌خوام یذره باهاش کار کنم هم اخلاقی هم درسی و همه چی کلا 

به نظرتون چیکار کنم؟کتاب داستان براش چی بخونم که نکات خوب و آموزنده داشته باشه و به کتاب علاقه مند بشه و اینکه چه بازی های باهاش انجام بدم🙂

کلا با بچه های این سنی چه جور رفتار میکنید؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولش بهش میرسی بعد دوروز کلا محلش نمیدی حالا ببین 

میدونم خیلی سخته مخصوصا اگه بچه شیطون باشه اما واقعا تو این جامعه تربیت کردن بچه خیلی مهمه دوس ندارم فردا یه آدم بی منطق و بی ادب و ازین جور چیزا باشه🥲

با بچه های تند عصبانی میشن چکار میشع کرد ۷ سالشه 

وقتی عصبانی میشه نباید خیلی باهاش تند برخورد کنی ولی در عین حال نباید خیلی بهش بها بدی که دوباره تکرار کنه. 

با حرف زدن سعی کن متوجهش کنی

اگر با حرف زدن و نرمش نتونستی آرومش کنی، به حال خودش بزار و یه مقدار باهاش جدی بشو

اگه یه خواسته غیر منطقی داره ، سرشو با یه چیز دیگه گرم کن مثلا با یه اسباب بازی یا یه خوراکی یا کارتون و انیمیشن براش بزار

و یه کار دیگه هم اینکه قانون بزار، مثلا اگه یه رفتار پرخاشگرانه بکنه از فلان سرگرمی محروم میشه، بچه ها معمولا سر این موضوع کوتاه میان

وقتی عصبانی میشه نباید خیلی باهاش تند برخورد کنی ولی در عین حال نباید خیلی بهش بها بدی که دوباره تکر ...

ممنونم بابت راهنماییتون عزیزم  راستش ایشون نوه من هستن من می بینم سر چیزی ی دفعه میخوات  از اون فضا خارج بشه با گریه که نمیخوام اصلا ببخشین شما توی این زمینه بل توجه به راهنمایتون مطالعه دارین حتما ؟

من بعض وقتها مزاحمتون بشم از این طریق